Lumi Posibile, de John Mighton

lumi posibile

Miercuri, 25 noiembrie 2015, ora 19:30 la Teatru Fix va avea loc o noua reprezentatie a  spectacolului de teatru ”Lumi Posibile”, de John Mighton.

LUMI POSIBILE de John Mighton: o piesa construită în jurul unui personaj care trăieşte simultan, senzorial şi raţional, într-o multitudine de realităţi. E o poveste de dragoste, un fel de vânătoare a aceleiaşi femei ce locuieşte în diferite ființe, împletită cu o poveste poliţistă ce urmăreşte descâlcirea unui caz mai special, în care e implicat un cercetător fanatic și furtul unor creiere.

Conceptul regizoral şi scenografic cuprinde crearea unei instalaţii audio-video-teatrale. Actorii evolueză împărţind uneori aceeaşi realitate cu spectatorii, alteori exclusiv în video sau audio, alteori în diferite combinaţii între cele trei.

Acest spectacol a luat naştere la interferenţa între aceste diferite senzaţii, abordând spectatorii din mai multe puncte de vedere odată, în încercarea de a proiecta asupra lor sentimentul existenţei simultane în aceste universuri paralele, în aceste”lumi posibile”.

În mod categoric pot să afirm ca “Lumi posibile” așa cum se numește spectacolul pe care noi îl pregatim nu seamănă cu nimic din ceea ce am facut sau ce am mai vazut eu o dată. De aici încolo vom vedea ce impact are și cum va aparea el, dar asta aș putea sa garantez: că nu puteti regăsi ceva asemanator în spectacolul teatral de azi.” – Cristian Theodor Popescu, regizor.

Traducere – Cristina Toma. Regia – Theodor Cristian Popescu. Scenografia – Velica Panduru. Video: Andrei Cozlac. Tehnic: Gabriel Belcescu. Distribuție: Stanca Jabenițan, Florin Caracala, Cristian Bojan, Mîndru Cătălin Ștefan, Cosmin Panaite, Alex Iurașcu.

BILETE SI REZERVARI

Pret bilet: 20 lei! Rezervari online pe www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12 (intre 17:00 și 21:00)

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: