Lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau (II)

(Lucian ROTARU)Lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau (II) uDecore iOSSaptamana aceasta vom continua prezentarea unor aplicatii cu care poti realiza diferite sarcini in viata cotidiana. Desi pot fi foarte folositoare, multe din aceste programe pentru smartphone sau tableta nu ajung cunoscute de catre un utilizator obisnuit.

Pentru inceput iti vom prezenta doua aplicatii care te vor ajuta atunci cand vei dori sa faci modificari in casa. uDecore este o aplicatie disponibila momentan doar pentru dispozitivele cu iOS (iPhone si iPad) cu care vei putea vizualiza si aranja mobila 3D in casa ta. Aplicatia iti pune la dispozitie numeroase modele de mobila pe care o vei putea aranja pe fotografii realizate cu camera ta. Cu aplicatia ColorSmart disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android vei putea asocia culorile. Daca doresti sa-ti varuiesti peretii dintr-o camera intr-o culoare care se imbina perfect cu mobila, aceasta aplicatie iti va veni in ajutor.

Legatura cu casa ta poate fi dusa si mai departe daca te folosesti de diferitele produse disponibile astazi. De exemplu, poti sa-ti conectezi un sistem de securitate pe care sa-l controlezi de pe telefonul mobil. Cei de la Philips au venit cu o solutie pentru sistemul de iluminare din casa ta. Ei au creat becuri inteligente care pot fi controlate de pe telefonul mobil. Hue, aplicatia care a fost creata special pentru a lucra cu aceste becuri, iti va permite sa schimbi culoarea acestora, sa setezi nivelul de luminozitate, sa inchizi becurile dintr-o anumita camera si multe alte setari pe care le poti personaliza cu usurinta.

Pentru cei care vor sa controleze calculatorul de pe telefon, Team Viewer este cea mai potrivita solutie. Trebuie sa instalezi programul pe calculator si cu ajutorul acestuia il vei putea accesa de pe telefonul mobil prin Internet. Singura problema este ca nu vei putea sa deschizi calculatorul de pe telefon asa ca aplicatia devine inutila atunci cand pleci de acasa.

Tu pentru ce alte sarcini din viata cotidiana folosesti telefonul mobil? Ne gasesti si pe www.facebook.com/GadgetMyLove pentru discutii si articole din domeniu.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro; autor: Lucian Rotaru

Citeste si Lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau (I)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: