Lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau (I)

(Lucian ROTARU)Lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau (I) gadget my love iasi Smart Measure ProTelefoanele mobile inteligente ne tin conectati in permanenta, fie prin apeluri telefonice sau SMS-uri catre persoanele importante din viata noastra, prin email-uri in interes de serviciu sau prin retelele de socializare. Foarte multi dintre utilizatori folosesc doar cateva functii de baza ale telefoanelor inteligente. Din acest motiv, saptamana aceasta iti vom prezenta prima parte dintr-o lista cu lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau.

Numarul de aplicatii disponibile pe piata este impresionant, astfel poti gasi un program pentru aproape orice. Multe dintre acestea au avantajul de a interactiona cu lumea din jurul tau si te pot ajuta enorm in activitatile „non-digitale”.

iHandy Level este disponibil gratuit si poate fi foarte folositor prin casa. Aplicatia joaca rolul unei cumpane „inteligente” cu care poti masura diferite unghiuri, aseza drept un tablou pe perete, vedea cat de stramb sta masa din bucatarie si multe altele. Desi la inceput poate parea ca o joaca, in timp aplicatia poate fi de mare ajutor oricui, nu doar tamplarilor si zidarilor.

De asemenea, poti masura intaltimea diferitelor lucruri sau distanta pana la anumite obiecte folosind camera foto a telefonului tau. Smart Measure Pro este aplicatia pentru Android si Dot Measure pentru iOS cu care poti face aceste lucruri.

Programul care nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul unui sofer este Viper SmartStart. Cu acest program vei putea controla de la distanta unele functii ale masinii: pornirea motorului, blocarea si deblocarea portierelor, localizarea masinii si altele. Desi aplicatia pentru telefon este gratuita, pretul dispozitivului ce vine montat pe masina incepe de la 150 de dolari. Persoanele interesate pot intra pe acest site pentru a afla mai multe detalii.

Lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu smartphone-ul tau (I) gadget my love iasi instant heart ratePentru cei care vor sa-si monitorizeze distanta alergata sau parcursa cu bicicleta, RunKeeper este recomandarea noastra. Aplicatia gratuita disponibila atat pe iOS, cat si pe Android, iti va prezenta viteza cu care circuli, caloriile pe care le pierzi in urma exercitiului si multe alte functii care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti performanta. Iar pentru a tine lucrurile sub control si pentru a nu te forta prea tare, cu Instant Heart Rate iti vei putea masura pulsul inimii si analiza daca acesta este normal pentru activitatea pe care o depui.

Tu pentru ce alte sarcini din viata cotidiana folosesti telefonul mobil? Ne gasesti si pe facebook.com/GadgetMyLove pentru discutii si articole din domeniu.

www.ziaruldeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: