Lucruri gratis dar nu gratuite de la Mai Bine

lucruri-gratis

Sâmbăta aceasta esti invitat la REDU, în intervalul 16.00 – 18.00 , pentru a învăța ce înseamnă economia cadoului și pentru a va auto-responsabiliza pentru un viitor mai bun.

Concret, vor exista obiecte de diferite forme, mărimi și pentru diverse întrebuințări (veselă, cărți, jucării, haine și altele) pe care le poți lua <gratis>, adică fără bani și fără a trebui să oferi alt obiect la schimb.

Toate aceste obiecte vor avea atașate câte un text sub forma unui <comportament sustenabil>, însoțite de o scurtă explicație, pentru a înțelege modul prin care realizarea gestului contribuie la o lume mai etică, ecologică și/sau echitabilă.

Organizatorii vor astfel să încurajeze deprinderi responsabile dincolo de eveniment în sine, prin care fiecare să contribuie cu ceva celor din jurul nostru ori mediului înconjurător, care poate valora chiar mai mult decât bani, dacă reflectati la toate implicațiile actului în sine.

Fiecare persoană poate lua oricâte obiecte dorește, însă „provocările” vor fi cumulative. Bineînțeles, singurul om care poate să verifice dacă respecți ceea ce ți-ai asumat vei fi chiar tu însuți, însă te asigurăm că îndeplinirea sarcinilor te vor face să te simți Mai Bine, că doar nu vom scrie gesturi <gratuite>.

 

Opțional: Dacă vrei să împărtășești experiența pe care ai avut-o în timpul/perioada în care ai efectuat comportamentul sustenabil pe care ți l-ai asumat, atunci ne poți trimite câteva rânduri și/sau o fotografie, după caz, prin care să ne transmiți/arăți cum te-ai simțit tu sau persoana care a beneficiat de pe urma comportamentului tău, la contact@maibine.eu

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

E-mail: contact@redu.org.ro

Web: www.maibine.eu

FB: www.facebook.com/redu.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cinema in the Park – IAȘI: To Rome with Love

Concert Țapinarii la Rocknrolla Iași

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI SCULPTURĂ „ANI PRIETENI AMINTIRI” – GABRIEL GHEORGHIU ȘI LUCIAN CONSTANTIN SMĂU

Compania Andirino aduce publicul și în luna iulie la teatru în aer liber

Scrie un comentariu: