„Lucrare de control” cu Mihai Margineanu in Hunter’s Pub

mihai-margineanu-afis-iasi-hunters-pub-27-martie-2014Iașul dă lucrare de control! Și nu orice lucrare de control, ci una cu notă de VIP. Pe 27 MARTIE 2014, Hunter’s Pub te invită la un concert de excepție. Mihai Mărgineanu strigă catalogul elevilor iubitori de muzică bună.

De la dragostea lui pentru Paraschiva și până la “Balada Femeilor”, Mihai Mărgineanu ne va spune ce anume face de-l “Iubește femeile”. Ce zice Mihai Mărgineanu despre el?

“M-am născut … din dragoste , pe 2 ale lui octombrie , prin anul 1969 (sau nu mai știu, c-a fost demult) și am crescut cu voie bună si bucurie în cea mai frumoasă familie din lume. A apărut și frati-miu, după vreo 4 ani, și știu că, deși la început era un pitic care se făcea tare multă galagie, acum a ajuns cel mai bun prieten al meu.

Am iubit, învățat, părăsit, am fost părasit, dezamăgit sau fericit și încă n-am terminat, dar m-am pus pe cântat și bucurat suflete (inclusiv al meu!). Mă bucur de ce am și-mi doresc tot timpul lucruri noi. Nu urăsc, nu invidiez și evit răutatea pe cât posibil . Vorbesc urât și-mi permit să nu port costum . Citesc mult și merg la teatru, chiar dacă uneori, cineva din primele rânduri nu-și închide telefonul mobil . Am terminat o facultate economică și după, m-am apucat de inginerie care mi s-a părut grea și prea tehnică, dar interesantă. Pe asta n-am terminat-o pentru că m-am facut inginer (liber profesionist) la firma mea, dar am contribuit la ridicarea unor construcții mari și importante .

Am mulți prieteni și nu consider că prietenii te distrug sau te strică, ci dimpotrivă. Merg la toate petrecerile la care sunt invitat și-mi fac plăcere, de obicei stau pâna dimineața . Nu mă las influențat de nimeni dar țin cont de părerile multor oameni, păreri pe care le filtrez în mintea-mi proprie (că d-aia o am!).

Și, nu în ultimul rând, iubesc femeia care m-a făcut fericit și care mi-a dat cele mai frumoase daruri pe care le poate primi un derbedeu , înainte de a deveni barbat”, s-a caracterizat Mihai Mărgineanu.

BILETE

Lecția de distracție va începe la ora 20.00 iar prețul unui bilet este de 45 lei.

UNDE

www.facebook.com/hunterspub.copou

INFO

Informații la numărul de telefon: 0752.005.052

www.mihaimargineanu.ro

www.facebook.com/pages/Mihai-Margineanu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: