Lucky 7s Promotions presents SpectraSoul

Lucky 7s Promotions presents SpectraSoul.Vineri, 6 aprilie 2018, de la ora 22:00, in Underground Pub.

De la debut în 2006, SpectraSoul și-au format o poziție unică, nu doar în Drum & Bass, ci în tot genul electronic. Au produs muzică la cele mai cunoscute și respectate case de discuri ale scenei – de la faimosul Metalheadz a lui Goldie, Exit Records a lui dBridge sau progresivul Critical Music a lui Kasra, cei doi baieti au ajuns să facă parte din Shogun Audio a lui DJ Friction.

Profunde, melodioase și totuși îndeajuns de puternice să miște orice club, producțiile SpectraSoul sunt departe de sunetul lipsit de suflet care trece astăzi drept Drum & Bass. Evoluția lor creativă presupune o varietate imensă de sunete, tempo-uri și stări de spirit – un aspect care a dus la o sinestezie a genurilor electronice. Cu toate acestea, sunetul lor clasic rămâne inconfundabil și unic, influențat de majoritatea artelor – fotografie, artă sau film.

Albumul de debut, Delay No More, lansat în Iulie 2012, le-a adus un răspuns critic pozitiv și o comunitate numeroasă de susținători, din UK cât și din restul lumii, fapt care a dus la un turneu pe 4 continente, în 30 de țări. Light in the Dark și Away With Me au fost favorite ale postului BBC Radio 1, 1Xtra și 6Music.

Al doilea album, The Mistress, lansat în 2015 le-a mărit baza de fani și a venit cu un număr mare de remixuri de la artiști cunoscuți precum Jungle, Rag n Bone Man, John Newman, Raleigh Ritchie, Benzel, și Dornik, toate primind susținere de la figuri importante precum Annie Mac, Mistajam, Huw Stephens, Friction și mulți alții.

În 2016, duo-ul și-a lansat propria casă de discuri, Ish Chat Music. Primul an a văzut 3 EP lansate și diversificarea palmaresului de muzică produsă. EP-uri s-au bucurat de succes comercial fiind difuzate la Radio 1 sau Beats 1 și comentate în reviste de specialitate precum DJ Mag, MixMag sau Resident Advisor.

Ultima parte a anului 2017 a adus cu sine lansarea celui de al treilea album, How We Live, a 4-a lansare pe Ish Chat Music. Albumul este o explorare a sunetului underground și o întoarcere la ideile fundamentale care i-au plasat pe băieți în lista celor mai influenți producători de Drum & Bass.

Vizuale: Matei Rusu

BILETE

BILETE: 500 și atât. Bilete în avans – LIMITATE în număr de 200. Pret: 30 lei (10 lei consumație la bar). Disponibile în rețeaua de magazine UMAN, la Underground Pub sau online pe IaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-lucky-7s-presents-spectrasoul-32455. Bilete la intrare – LIMITATE în număr de 300. Pret: 40 lei (10 lei consumație la bar). Disponibile în seara evenimentului la intrare.

Lista de invitati este valabila pana la ora 24:00. Va rugam sa aveti asupra voastra un act de identitate Accesul persoanelor sub 17 ani este interzis. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Don’t drink and drive! Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: