Lucia Muntean vine la Iasi, la Librarium Palas

lucia-muntean-iasi-librarium-palas-copii-afisSunteti invitati sambata, 21 septembrie 2013, in lumea minunata a copilariei, sa intelegem impreuna cu Lucia Muntean ce trebuie sa faca un pitic pentru a ajunge cititor profesionist.

Autoarea colectiei Cartilor Lucia Muntean, va asteapta sambata, ora 11.00 in Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian). Va vorbi despre cele mai recente doua titluri lansate in cadrul colectiei si despre cum sa invatam, prin joc, rime si povesti, alaturi de copiii nostri. Conferinta de presa va fi urmata de o sesiune de autografe.

Conferinta de presa va fi precedata de un atelier de desen pentru copii, incepand cu ora 10.30. Vom invata impreuna cum sa desenam, ghidati de rimele jucause ale volumului “Ghici Ghici Ghici…Ce voi desena aici.”

CARTILE LUCIA MUNTEAN

Proiectul “Cartile Lucia Muntean” este un concept editorial gandit sa vina in sprijinul parintilor cu poezii amuzante, jocuri instructive si povestiri antrenante pentru cei mici. Lucia Muntean scrie literatura pentru copii de mai mult de 30 de ani. Pe langa cele peste 24 carti si 50 de articole publicate, ea isi gaseste timp sa fie o mama atenta, o bunica plina de energie si o educatoare foarte pasionata de munca pe care o face.

INFO

www.librariumgrup.ro/avantgarde

www.facebook.com/librariaavantgarde.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: