LSD Theatre Show / Perform Iasi

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Unul strălucitor și zgomotos al căutării unei priviri înțelegătoare în masa inertă a ochilor goi ai societătii. Un spectacol construit ca un strălucitor show de televiziune, LSD Theatre Show vorbeşte despre alienarea din marile oraşe, despre flagelul consumerismului, despre nevroze personale, eşecul adaptării şi imposibilitatea fericirii.

Spectacolul “îmbracă maladia metropolitană în forma cea mai vizibilă a consumului” – media. Expunerea în show-urile de televiziune a anxietăţilor, a falselor miracole, valorificarea senzaţionalului fabricat sînt parodiate exploziv, pînă la absurd. Demenţa urbană este exhibată purulent, prin toate mijloacele media. Ostentativitatea depresiei şi a obsesiilor are legătură cu nocivitatea societăţii de consum, dar şi cu pierderea intimităţii şi corolarul său, imposibilitatea de a te individualiza în jungla urbană.” – Oana Stoica

Produs de: Doctor’s Studio si Godot Cafe Teatru; Scenariu: Christopher Durang; Regie: Horia Suru; Scenografie: Marian Vasii; Live Sound Design: Rufi; Grafică: Alexandra Andries; Distributie: Isabela Neamtu, Matei Chioariu

Doctor’s Studio este o asociatie cultural-artistică independentă – fără un spatiu propriu. Ea îsi propune să organizeze, să producă si să promoveze proiecte artistice cu strânse si evidente legături cu România si lumea în care trăim, în contextul social – politic actual. Doctor’sStudio promovează experimentul si inovatia în artă si militează pentru educarea publicului prin cultură.

Godot Cafe-Teatru este un spaţiu îndelung aşteptat – şi, mai ales, necesar, în special în zona teatrului independent. De aici şi denumirea sa, aluzie la personajul din piesa „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett. Godot Cafe prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizatie, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.


INFO

www.performiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: