Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri

Duminica, 13 februarie 2011, ora 18.00, in zona de foodcourt a Centrului Comercial Felicia va avea loc evenimentul Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri. Cuplul cel mai expresiv primeste un premiu de 2000 lei pentru rezervarea Salii Barocco (Hotel Select).

Cum se va desfasura concursul

Pana in data de 10 februarie, cuplurile trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul http://felicia-iasi.ro/noutati/love-duet-concurs-de-playback-pentru-cupluri/, formular in interiorul caruia cuplurile trebuie sa indice si titlul a trei melodii pe care doresc sa le interpreteze pe scena.

In data de 11 februarie toti cei care s-au inscris vor fi contactati telefonic pentru a primi mai multe detalii despre concurs.

In cadrul concursului de duminica, 13 februarie, fiecare cuplu va trebui sa interpreteze melodiile alese intr-un mod cat mai artistic. Acest lucru presupune faptul ca se va puncta miscarea scenica, originalitatea costumelor, recuzita si, nu in ultimul rand, capacitatea de a improviza si de a ”lucra” in echipa, impreuna cu celalalt.

La concurs pot participa atat cuplurile care vor sa se casatoreasca in anul 2011 sau in anul 2012, cat si cuplurile care nu sunt pregatite inca sa faca acest pas, dar vor sa faca un cadou frumos unui alt cuplu.

Concursul este unul de playback, nu de karaoke. Desi, din cand in cand, vom da muzica mai incet, principalele elemente ce vor fi punctate sunt cele mentionate mai sus.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: