”Loterie cu poezie” la 15 ani de Carturesti

carturesti 15 ani

Loc de întâlnire. Colț pentru citit. Ceainărie. Divan de spus povești. Spațiu de expoziție. Mini-cinema. Loc în care ești martor la o cerere în căsătorie. Sau la o discuție despre cine scrie mai bine: Murakami sau Bukowski? Laborator pentru cadouri. Scenă de teatru. Sală de dezbateri. Adăpost într-o zi ploioasă. Țara Minunilor.

La Cărturești te așteaptă de 15 ani mai mult decât o librărie. Un fel de cameră de zi a întregului oraș, Cărturești adăpostește, de fapt, o mare familie de cititori. Crește și se transformă în jurul ei. Îi oferă spațiu de desfășurare, rafturi pline de cărți și obiecte care aduc zâmbete pe buze.

Ca un cub Rubik, Cărturești poate fi înțeles doar jucându-te cu el. Și pentru că duminică e ziua Carturesti, libraria a pregătit o joacă în versuri pentru cei care le trec atunci pragul: loteria cu poezie!

”Iv cel naiv a dat o mână de ajutor și a scris câte o poezie pentru trei categorii de cititori: optimiști, pesimiști și realiști. Noi le-am printat pe cartoline ilustrate de Vali Petridean, le-am amestecat cu alte cartoline conținând premii surpriză și le-am lăsat la casele de marcat din librării în trei urne cu etichete. Încercați-vă norocul și veți pleca acasă cu o poezie sau cu unul dintre sutele de premii disponibile.”

Iar între 21 și 22 noiembrie, în librăriile Cărturești se instaurează Book Friday! Vor fi reduceri de până la 40% la o selecție extinsă de noutăți și bestselleruri ale ultimelor luni, ca să vă faceți de acum proviziile de lectură pentru iarnă.

”Ca in fiecare an, de ziua noastră avem ceai și biscuiți din partea casei. Faceți-ne o vizită și spuneți-ne cum vedeți următorii 15 ani de Cărturești. Scriem această poveste împreună.”

Afișul aniversar este ilustrat anul acesta de Vali Petridean | petridean.com

INFO

Librariile Carturesti

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: