Loredana se reinventeaza: artista a filmat un clip inedit, pentru piesa “Risipitor”


Loredana a filmat pe 3 septembrie 2014 un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic, ce va fi lansat in curand, impreuna cu MediaPro Music.

Filmarile videoclipului au avut loc in Buftea si au durat 16 ore, in regia lui Dragos Buliga, cel care si-a pus semnatura si pe serialele “Las Fierbinti” si “O saptamana nebuna”. Mai mult decat atat, decorul a fost realizat de echipa de scenografi a celor doua seriale. Lori a mai lucrat cu acelasi regizor si pentru videoclipurile pieselor “Tzuki” si “Viva Mamaia”.

“A fost o zi de filmare lunga, venita dupa multe concerte, filmari pentru ‘Vocea Romaniei’ si lucrul la celelalte proiecte muzicale pe care le pregatesc pentru aceasta toamna. Am incercat sa fac un videoclip special, surprinzator si sper sa va placa ce va iesi. Nu risipiti dragostea!”, a spus Loredana.

Noul videoclip prezinta o lupta intre artista si alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculina, care o prinde de minune. Tinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat.

Pe langa noul videoclip, Loredana pregateste un nou concert de exceptie la Sala Palatului, ‘Reveria”, unde va canta pentru al treilea an consecutiv. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 20.

“Viata este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a împartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta”, a spus artista despre show-ul pe care il va sustine la sfarsitul lunii viitoare.

Foto: Bogdan Moldovan

INFO

www.loredana.ro
www.facebook.com/lori.groza
www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: