Lord Of The Dance, la numai cativa pasi de Lord Of The Rings!

Michael Flatley, cel ce a creat conceptul de Lord Of The Dance are de ceva timp o expozitie ce este gazduita de Newbridge Silverware Museum of Style Icons din Kildare, Irlanda! Acolo sunt prezentate publicului costumele originale ale lui Michael Flatley, impreuna cu celebrii sai pantofi de step, cu care a dansat in cunoscutele sale show-uri, inclusiv Lord Of The Dance! In ultima parte a anului trecut insa, au sosit la muzeu in premiera si exclusivitate zeci de obiecte si costume apartinand celuilalt lord celebru: Lord Of The Rings! Astfel, in acelasi muzeu au stat costumele lui Lord Of The Dance alaturi de recuzita si costumele din Lord Of The Rings!


Superstarul Michael Flatley este una dintre marile personalitati ale carui costume de scena sunt prezentate la cel mai nou muzeu al designului si modei din Irlanda: Newbridge Silverware Museum of Style Icons din Kildare. Expozitia exclusiva prezinta costumele de scena din celebrele sale spectacole: Lord Of The Dance, Celtic Tiger si Feet Of Flames!

In ultima parte a anului trecut a fost prezentata in exclusivitate si o expozitie cu recuzita si costumele originale din Lord Of The Rings, la numai cativa pasi de zona in care au fost expuse costumele lui Lord Of The Dance! Obiectele din Lord Of The Rings au fost expuse in premiera inainte de a fi scoase la licitatie de catre Julien’s Auctions in Beverly Hills, California. Expozitia a continut zeci de obiecte din film, inclusiv sabia lui Frodo, toiagul lui Gandalf, cioburile din Narsil, sculpturi Uruk Hai, costume originale, sabii si multe multe alte obiecte. Printre obiectele expuse se aflau si protezele in forma unor picioare paroase de hobbit si a urechilor mari si ascutite ce au fost purtate de unul dintre personajele principale din trilogia “Lord Of The Rings”, interpretat de actorul Samwise Gamgee.

Silverware Museum of Style Icons a fost singurul loc din lume in care item-urile din Lord Of The Rings au fost prezentate publicului! Toate aceste obiecte nu vor mai aparea niciodata impreuna in acelasi timp si in acelasi loc! Majoritatea au fost deja vandute la licitatia ce a avut loc luna trecuta! Toporul de lupta al lui Gimli a fost vedeta licitatiei, Julien’s Auctions obtinand pentru el cea mai mare suma: 185 000 de dolari, desi el fusese estimat la o valoare cuprinsa intre 50 000 si 70 000 de dolari! Pe cele 52 de obiecte vandute, casa de licitatii a obtinut aproape un milion de dolari.

Newbridge Silverware Museum of Style Icons a fost deschis in 2007 si este cel mai nou muzeu al designului si modei din Irlanda. Acesta a atras foarte multi vizitatori, nu doar prin colectiile permanente de rochii, costume, haine si bijuterii purtate candva de vedete precum Marilyn Monroe, Michael Jackson, Printesa Diana, Elvis Presley, Barbara Streisand, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Greta Garbo, The Beatles, Sarah Jessica Parker dar si prin expozitiile temporare.

Lord Of The Dance – cel mai cunoscut show creat de Michael Flatlei va aduce din nou in tara noastra personajele mitice care redau prin dans celebra poveste irlandeza! Spectacolul va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti, la numai cateva zile dupa reprezentatiile ce vor avea loc la Timisoara si Cluj.

BILETE

Biletele se pot achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

INFO


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: