Lora aduce in Romania trofeul Best Romanian Female Act castigat la premiile industriei muzicale din Germania

lora

Lora este, fara doar si poate, una din cele mai bune voci din Romania,  recunoscuta pentru prestatiile sale live de exceptie. Aceasta calitate a fost remarcata si de organizatorii premiilor muzicale BAMA din Germania astfel ca, artista este marea castigatoare a premiului Best Romanian Female Act 2016. De asemenea, Lora este nominalizata si la categoria Best Video, asa ca ii tinem pumnii si o asteptam acasa cu cele doua premii.

Artista se va afla pe covorul rosu alaturi de staruri internationale de renume ca, Era Istrefi, Alejandro Sanz, Laura Pausini, Kendji Girac si multi altii.

Lora va urca pe scena sambata, 27 august, in Hamburg, iar evenimentul va fi transmis in 56 de tari, fiind cel mai mare show de acest gen din Europa.

Sambata voi urca pe scena celui mai mare eveniment multicultural din Europa. Voi canta din toata inima, voi da tot ce am mai bun. Sunt nominalizata la Best Video cu “Ne impotrivim” si am castigat deja Best Romanian Female Act, insa cel mai mult ma bucur ca voi urca pe acea scena frumoasa. Abia astept!”, a declarat Lora.

INFO

www.facebook.com/LoraOfficial

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: