Loco Nation @Coopers Club & Lounge

loco nation coopers

Il cauti pe Cristi? Duminica, 14 februarie, incepand cu ora 23:00 il gasesti in Coopers Club Lounge! Hai si tu sa sarbatoresti “Valentine`s Day” alaturi de Onevibe, Cooper Club Loung si… Cristiiii!

LINE UP

Pasionat de muzica de pe vremea cand se derulau casetele cu pixul, Marius a devenit adept infocat al muzicii electronice inca din 2001. A inceput in Vaslui, incercand sa dezvolte cultura muzicii electronice in orice oportunitate oferita (club-uri, pub-uri etc.). De ani buni isi face prezenta simtita in Iasi, unde a facut cunostinta cu evenimentele si locatiile de profil, ajungand astazi sa continuie cu pasiunea sa. De amintit este recentul rezidentiat de la ZONA, loc in care s-a legat prietenia cu Madalin si a luat, astfel, nastere proiectul The Funkerz.

Madalin, actual rezident in Rocknrolla Iasi, este specializat atat in stilurile muzicale ale rock-ului, cat si cele electronice. Si-a facut prezenta in mai multe cluburi din Iasi (Club Hand, XS Club, ZonaParySpace), unde s-a creat si parteneriatul mentionat anterior.

Dj Yo, pe numele real Cristi, este rezidentul din Oxford – Things happen.. Acesta imbina stilurile de R&B, dancehall, hip-hop, mashup si reggae, obtinand doar petreceri reusite.

REZERVARE

Bilet: 15 lei;  10 lei (studenti). Rezervări & Info: 0749 31 44 63

INFO

Club Coopers

Tudor Vladimirescu,Iulius Mall, lateral dreapta

Web: www.coopersclub.ro

FB: www.facebook.com/CoopersClubLounge

PE ACEEASI TEMA:

Divorced for a day | Cafeneaua Piata Unirii

Greek Love | Master Club

Spicy Valentine’s Day | Little Texas

Black Glue | Hambassa Night la Time Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: