Loco Nation @Coopers Club & Lounge

loco nation coopers

Il cauti pe Cristi? Duminica, 14 februarie, incepand cu ora 23:00 il gasesti in Coopers Club Lounge! Hai si tu sa sarbatoresti “Valentine`s Day” alaturi de Onevibe, Cooper Club Loung si… Cristiiii!

LINE UP

Pasionat de muzica de pe vremea cand se derulau casetele cu pixul, Marius a devenit adept infocat al muzicii electronice inca din 2001. A inceput in Vaslui, incercand sa dezvolte cultura muzicii electronice in orice oportunitate oferita (club-uri, pub-uri etc.). De ani buni isi face prezenta simtita in Iasi, unde a facut cunostinta cu evenimentele si locatiile de profil, ajungand astazi sa continuie cu pasiunea sa. De amintit este recentul rezidentiat de la ZONA, loc in care s-a legat prietenia cu Madalin si a luat, astfel, nastere proiectul The Funkerz.

Madalin, actual rezident in Rocknrolla Iasi, este specializat atat in stilurile muzicale ale rock-ului, cat si cele electronice. Si-a facut prezenta in mai multe cluburi din Iasi (Club Hand, XS Club, ZonaParySpace), unde s-a creat si parteneriatul mentionat anterior.

Dj Yo, pe numele real Cristi, este rezidentul din Oxford – Things happen.. Acesta imbina stilurile de R&B, dancehall, hip-hop, mashup si reggae, obtinand doar petreceri reusite.

REZERVARE

Bilet: 15 lei;  10 lei (studenti). Rezervări & Info: 0749 31 44 63

INFO

Club Coopers

Tudor Vladimirescu,Iulius Mall, lateral dreapta

Web: www.coopersclub.ro

FB: www.facebook.com/CoopersClubLounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: