Livio & Roby/Alexandra/Dubsons/Octave pe malul lacului Ciric

Orice sfarsit aduce cu el un nou inceput! Chiar daca vara se grabeste sa ne paraseasca, toamna romantica abia asteapta sa ne dezvaluie surprizele pe care ni le-a pregatit. Insa, ca sa onoram cum se cuvine sfarsitul verii, ne-am gandit sa facem o ultima petrecere langa lac, sub clar de luna, cu muzica pozitiva si aer curat.

Pe 30 august vin la acelasi pupitru cel mai cunoscut duo tech-house din Romania Livio & Roby, cea mai eleganta si talentata prezenta feminina a scenei house – Alexandra, unul dintre cele mai noi proiecte muzicale techno, house & Detroit – Dubsons si un nume nou dar cu foarte mare potential in bransa – Octave.

LIVIO & ROBY: Echipa Livio & Roby a luat nastere in 2004 si din acel moment a cunoscut o ascesiune de invidiat pe scena deep tech-house-ului local. Numarul releasurilor si remixurilor lor au inceput sa creasca in 2005, odata cu lansarea proiectului Monochrome, actual Premiesku, proiect inspirat de motivele etno ale muzicii traditionale romanesti. Printre label-urile cu care se mandresc se numara Viva, Cecille, Junior Boy’s Own, Fumakilla si, cel mai recent, Desolat.

De-a lungul anilor, muzica lor a fost incununta cu numeroase premii si recunoastere – Best Producers, la South Eastern Europe Music Exhibition Awards; Best Upcoming Artist – Roby, la Nights.ro Awards; rezidenti in unul din cele mai mari cluburi din capitala, Studio Martin; gazde la One fm si asa mai departe. In 2008, dupa un mix de exceptie alaturi de Loco Dice, au fost invitati sa intre in familia Artist Alife iar pe 30 august, Livio & Robi vor scrie o pagina din istoria scenei electronice din Iasi
soundcloud.com/livio-roby/sets/dj-mixes; soundcloud.com/cadenzamusic

ALEXANDRA: Intr-o bransa predominant masculina, sound-ul Alexandrei reuseste sa aduca un strop de armonie si culoare. Extrem de indragostita de viniluri si cu o colectie impresionanta, Alexandra aduce in muzica ei influente clare din diverse genuri muzicale. Mixurile ei s-au facut auzite in multe cluburi din lumea intreaga – Club der Visionaere din Berlin, Arma 17 Beach Party in Moscova, Panorama Bar Berlin, Underground in Ibita, Circolo Degli Illuminati din Roma si lista continua. La sfarsitul acestei luni, ne vom putea bucura impreuna de sound-ul feminin al Alexandrei pe malul lacului Ciric.
residentadvisor.net/dj/alexandra/top10

DUBSONS: Dubsons (Vlad & Robert ) un alt duo de pe plaiuri mioritice care s-a facut auzit peste meleaguri. Sound-ul lor se regaseste in mixurile unor DJ de renume precum Rhadoo, Raresh sau Petre Ispirescu si a fost foarte apreciat in tari precum Rusia, UK si Franta.

In muzica lor se simte influenta mai multor stiluri muzicale precum dub, techno, house & Detroit. Primul lor vinil a fost lansat in 2012, sub labelul BodyParts Records iar pe 30 august vor mixa in complexul Ciric.
youtube.com/watch?v=mGdDAxj2XEY; youtube.com/watch?v=zV8sJsPVQfI

OCTAVE: Moldova este renumita pentru numarul mare de artisti pe care reuseste sa-l ofere atat scenei muzicale locale cat si internationale iar Octave (Octavian Rotaru) promite sa fie un nume care sa intareasca aceasta perceptie. Dj si producator, Octave reuseste sa armonizeze sunetele grele din zona techno si dark-step cu vibe-ul pozitiv pe care il intalnim in muzica house deep si groovy.

Noua ne place foarte mult si de aceea suntem nerabadatori sa auzim cum va suna muzica lui in padurea Ciric.
soundcloud.com/burningvibes/libe-octave-vibecast-sessions; soundcloud.com/octavian-1

BILETE

In avans: 20 lei (in numar limitat) disponibile la:  Iasi – The Very Shop (Str. Voda Grigore Ghica, nr. 5) +40 232 242 430.  In locatie: 30 lei all night.

Accesul se va face incepand cu ora 22:00. Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 02:00, in caz contrar veti platiti din nou contravaloarea biletului de intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Don’t Drink and Drive! – Te rugam, lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say NO to Drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Lacul Ciric – Iasi

Maraton

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: