Living Legend Tour cu Eddie Griffin ajunge la Bucuresti

eddie-griffin-live-bucuresti-afis-2014EDDIE GRIFFIN, “Living Legend Tour”
Celebrul actor si legendarul comediant, IN PREMIERA pe o scena din Romania,
in cel mai de succes stand-up comedy

Inegalabilul actor si comediant american, EDDIE GRIFFIN, ajunge in premiera pe o scena din Romania, in data de 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din Bucuresti, intr-un show unic ce va incepe la orele 20:00.

Asadar, vrei sa razi cu lacrimi, sa te distrezi maxim intr-un show comic de inalta clasa?

Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul “Living Legend Tour” al actorului american – turneu ce se desfasoara cu casa inchisa.

DESPRE EDDIE GRIFFIN

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului si pe cei ai marelui ecran, ci si publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut in 47 de filme si numeroase show-uri de televiziune, alaturi de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington sau Steven Seagal. De asemenea, pasajele celebre in care il imita pe superstarul Michael Jackson au facut deliciul a milioane de spectatori.

Mai mult, talentele sale de comediant, dansator, coregraf si cantaret fac din Eddie Griffin un nume de referinta in industria de entertainment, cu precadere in stand-up comedy, ajungand in Top 100 Cei Mai Buni Comedianti ai Tuturor Timpurilor –clasament realizat de Comedy Central, reteaua de televiziune care da tonul in segmentul de profil.

In plus, Eddie Griffin si-a extins aria de activitate, devenind regizor si scenarist a 4 episoade din serialul Malcolm and Eddie. Dupa castigarea acestui premiu, i s-a oferit rolul principal in Double Take (2001), unde a jucat alaturi de Orlando Jones, iar in 2002 a impresionat ca actor de drama, alaturi de Denzel Washington, in filmul John Q.

Aparitii in filme precum Armageddon (1998), Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), Scary Movie 3 (2003), My Baby’s Daddy (2004), Deuce Bigalow: European Gigolo (2005), Date Movie (2006) au facut din Eddie Griffin un star de necontestat.

Eddie a desfasurat in acelasi timp si o importanta activitate muzicala, facandu-si aparitia pe albumele The Chronic (1992) si Chronic 2001 (2001) ale cunoscutului rapper Dr. Dre – premiate cu multiple discuri de platina.

De asemenea, a participat la coloana sonora a productiei DysFunktional Family (2003), alaturi de Snoop Dogg, Dr. Dre si Tupac – Eddie Griffin fiind premiat cu Comedy Stand-up Special, documentar in care a avut si rol de producator executiv si scenarist.

Mai mult, a contribuit si performat pe albumul de success al lui T-Pain, intitulat Circus (2008).

De mentionat sunt si aparitiile sale ca interpret si compozitor din coloanele sonore ale fimelor in care a jucat.

BILETE

Pret/ bilet:

  • Categoria 1: 250 lei
  • Categoria 2: 200 lei
  • Categoria 3: 150 lei

CUMPARA: www.eventim.ro/ro/bilete/eddie-griffin-living-legend-tour-bucuresti-cinema-patria-693025

INFO

www.eddiegriffin.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: