Liverpool, o noua destinatie de city break din Iasi

 


Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România şi una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere din Europa, anunță lansarea unei noi destinații de city break, Liverpool, în Marea Britanie, disponibilă din București, Cluj-Napoca și Iași.

Cursele vor începe din octombrie 2018, iar pasagerii WIZZ vor avea la dispoziție trei zboruri săptămânale din București și câte două din Cluj-Napoca și Iași. Wizz Air este singura companie care va conecta Cluj-Napoca și Iași de legendarul oraș englez, la tarife ce încep de la doar 109 RON*. Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ.

Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.

Noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi și ultra-eficiente, cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Extinderea rețelei de zbor din România a devenit un proces continuu și anunțăm frecvent destinații noi. Astăzi lansăm zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orașe din România la tarife cu adevărat mici, începând de la doar 109 RON*. Populara metropolă britanică are multe de oferit turiștilor, de la multitudinea de evenimente moderne găzduite la trecutul său cultural și economic. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm la bord pe pasagerii noștri spre această destinație începând cu 29 octombrie.

INFO

www.wizzair.com

www.facebook.com/wizzaircom

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: