Live Session la Terasa FiX III: New Landscapes

live-session-iii-fix

Live Session pe terasa FIX,  noua serie de concerte marca FiX,  continua duminica, 28 iunie 2015, de la ora 20:00 cu NEW LANDSCAPES, adică Ana Maria Galea, Michael Acker, Daniel Csikos.

Proiectul NEW LANDSCAPES a început în anul 2012. Azi “New Lanscapes” este o formulă mereu în mişcare în care Ana Maria Galea, alături de pianistul Daniel Csikos şi invitaţii lor explorează teritoriul atât de ofertant al temelor standard ,al compoziţiei şi al aranjamentelor inspirate din folclor.”

Pe 28 iunie 2015 revin la Iași în formula inițială a proiectului [Ana Maria Galea (voce), Daniel Csikos (pian), Michael Acker (contrabas)] să ne cânte despre sufletele noastre.

Ana Maria Galea s-a născut la Galaţi. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Tg. Mureş la Secţia de actorie. A debutat în jazz în anul 2007, fiind apoi invitată să cânte la festivaluri şi alte evenimente de notorietate, între care amintim „Noaptea Muzeelor”, Festivalul „Leonard”, „Vară de Jazz şi Poezie la Palatul Mogoşoaia”, „Live Acoustic” organizat de Centrul Ceh, Târgul de Carte „Vox Libri” – Deva dar şi în cluburi de jazz sau teatre din întreaga ţară.

Cu pianistul Daniel Csikos, Ana Maria colaborează de mulţi ani în zona muzicii standard de jazz. Au fost împreună la câteva workshopuri “IconArts” unde au lucrat cu profesorul Mircea Tiberian şi invitaţii acestuia însă simţeau nevoia de o completare a formulei de duo.

La Cisnădioara s-a născut idea de a-l invita să cânte alături de ei pe contrabasistul Michael Acker împreună cu care au susţinut primul lor concert la Teatru FiX din Iaşi. După acest moment l-au cooptat în formulă pe bateristul Tavi Scurtu. Astfel s-a născut albumul “I Know you by heart” apărut în 2014.

BILETE SI REZERVARI

Artist Support: 10 lei. Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12 (între 12:00 și 18:00)

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: