Live Music Experience | Master Club

Muzica LIVE și experiențele #FUN au loc la #Master, în condiții de deplină siguranță, conform normelor în vigoare. Îți prezentăm un nou eveniment de muzică LIVE, ce îi va avea ca protagoniști pe Ruxandra Tomulesei şi Sandu Bantaş.

Ruxandra Tomulesei – absolventă a Universității naționale de Arta “George Enescu” Iași, specializarea compoziție jazz-muzică ușoară. Laureata a numeroase concursuri naționale și internaționale din Malta, Turcia, Italia, Belarus, Ucraina. Semifinalista X factor 2013. Face parte din formația Royal Music Show în care activează din 2017.

Sandu Bantaş – un interpret vocal, songwriter, compozitor, absolvent al Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași. Originar din Chişinău, provine dintr-o familie cu peste patru generații de muzicieni. Colaborează în calitate de solist cu Opis Band, Iași și Moldovan National Youth Orchestra de la Chișinău. E solist și compozitor al Corului Aletheia de la Iași, alături de care a participat în 2018 la Romanii au talent.  Este deținătorul numeroaselor premii internaționale din România, Ucraina, Rusia.

Artiștii vor presta începând cu ora 20:30. Vor fi impuse norme de distanțare socială, conform legislației în vigoare. Locurile vor fi limitate la acest eveniment.

REZERVARE

RSVP și alte informații: 0730 002 936. Locurile vor fi limitate la acest eveniment.

INFO

Master Club

Str. Taietoare, Iasi

www.facebook.com/masterclubiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: