Live l’Ambasador – concert maraton cu Alternosfera, Omul cu sobolani si Luna Amara

LIVE-L'AMBASADOR---GALATI

Prezenta trupelor mari si a muzicii de calitate la malul Dunarii a devenit o traditie in ultimii 5 ani.  Pasiunea pentru muzica, dorinta de live a publicului din Galati si Braila si o locatie perfecta pentru un concert maraton sunt ingredientele care au generat evenimentul din 21 martie 2015.

Denumit simplu dupa locul de desfasurare – „Live l’Ambasador”, concertul din martie aduce in fata publicului cele mai titrate si active trupe din rock-ul alternative romanesc: Alternosfera, Omul Cu Sobolani si Luna Amara dar si exponenti locali ai distractiei de calitate: Over Band si Liviu Stoica (rezident Daily Pub).

Seara de sambata, 21 martie,  inseamna un eveniment memorabil intr-un loc poate prea putin solicitat de concertele live dar foarte potrivit: Cortul Music Arena situat langa Restaurantul Ambasador din Gradina Publica Galati.

Alternosfera
Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Desi din Republica  Moldova, Alternosfera domina topurile muzicale din Romania, iar numarul de fani prezenti de fiecare data la concerte au scos  trupa din zona underground.
www.facebookcom/alternosfera

Omul cu sobolani
Prezenta OCS la Galati e strans legata de Turneul ”Baloane de sapun” care include concerte live in principalele orase din tara (Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta). Ultimul extras de pe albumul “Marea Cautare”, piesa Baloane de sapun beneficiaza de un nou videoclip de unde si denumirea turneului OCS din aceasta primavara. Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cel mai incarcat si variat din ultimii ani. Anul a fost incheiat cu un concert memorabil in deschiderea recitalului Jack White, celebrul chitarist american.
www.facebook.com/omulcusobolanii

Luna Amara
Luna Amara este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult. De-a  lungul timpului, trupa a aparut pe prima pagina a mai multor cotidiene nationale, datorita unor probleme de cenzura ivite la Cluj, Bacau si Alba-Iulia, dar si datorita unei interpretari pline de semnificatii politice la Stufstock Vama Veche, in direct pe postul national de televiziune.
www.facebook.com/LunaAmaraBand

Over Band
“Over Band” inseamnă 4 muzicieni experimentaţi, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de cover-uri ce acoperă segmentul “rock-blues”. Originile trupei datează din 2005 însă după câteva schimbări de componenţă şi nume,din septembrie  2006 se numesc “OVER”. De atunci au cântat în diverse cluburi de profil din ţară şi străinătate bifând şi câteva festivaluri de renume..
www.facebook.com/trupa.over

Liviu Stoica
A inceput in 2006, dintr-o intamplare fericita in cele din urma, in timp ce testa in joaca cateva echipamente muzicale intr-un pub. De atunci stilul unic care a avut ca nucleu elementul surpriza, a fost purtat  atat in pub-uri locale cat si in pub-uri din tara. Mixand funk, rock, pop, electro cu muzica romaneasca veche a atras cu usurinta atentia unui public specific, educat cultural, orientat spre experiente si senzatii noi, de bun simt. De 5 ani este DJ rezident in Daily Pub Galati.
www.facebook.com/MC.Liviu.Stoica

BILETE

Pretul unui bilet este de 40 lei. Pentru informatii si rezervari: 0740.389.205.

Organizator: Weekend Events. Partener media principal: Rock FM. Parteneri media: Zile si Nopti, Revista Explore.

INFO

Live l’Ambasador

Cortul Music Arena, Gradina Publica Galati

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: