Little Texas Wine Lovers

online_NL
Pe 29 ianuarie 2016, de la ora 18.00, Little Texas lansează noua carte de vinuri, în cadrul unui eveniment deosebit găzduit în sala de evenimente a complexului, Glen Rose Ballroom: o degustare inedită, cu participarea a 8 crame românești consacrate și a doi distribuitori de vinuri internaționale.

Noua carte de vinuri cuprinde peste 200 de etichete selecționate cu atenție de somelierii Little Texas și reprezintă o etapă importantă în proiectul Little Texas Wine Lovers, o inițiativă amplă, care propune clienților vinuri românești de calitate, alături de vinuri internaționale, la un raport corect preț/calitate.
Prima degustare oferă participanților ocazia de a experimenta peste 30 de sortimente de la crame partenere: Alira, Casa de Vinuri Cotnari, Casa Panciu, Crama Budureasca, Crama Oprișor, Lacerta Winery, Prince Știrbey, S.E.R.V.E. Sortimentele de vinuri internaționale sunt puse la dispoziție de către Vinimondo și Vitaly.

Chef Marian Zăncianu a pregătit gustări potrivite atât pentru sortimentele de vinuri albe, cât și pentru cele rosé sau roșii. Iar pentru cei care vor dori să savureze în tihnă, alături de prieteni, vinul preferat, noua sală de evenimente Alamo va fi pregătită să-i întâmpine cu un meniu special.

ACCES

Prețul de participare: 60 lei/persoană (include accesul la eveniment și gustările aferente). Detalii și rezervări: 0741.740.740.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

www.facebook.com/LittleTexas.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: