Little Texas sărbătorește Ziua Americii!

Între 4 și 6 iulie, complexul turistic cu specific american Little Texas sărbătorește Ziua Independenței Americii cu muzică LIVE pe terasă și picnic brunch în grădină. Simbol al spiritului și stilului de viață american, Little Texas aduce de 17 ani in Iași tradițiile și evenimentele autentic americane, împreună cu savoarea, căldura și ospitalitatea caracteristică acestui popor.

În prima săptămână din luna iulie, complexul turistic sărbătorește unul din cele mai importante evenimente americane: Ziua Independenței, sărbătoare care coincide și cu ziua națională a Americii. Programul special de Ziua Americii de la Little Texas include un concert cu muzică LIVE pe terasă, dar și un weekend cu picnic în grădină.

Vineri 4 iulie, începând cu ora 19:00, pe terasa Longview Terrace vor răsuna cele mai îndrăgite melodii blues, jazz, country, dar și imnul Americii, într-o interpretare unică a trupei WANTED, o combinație specială de voce și instrumente muzicale deosebite.

În weekend-ul din 5 și 6 iulie, oaspeții se pot relaxa la un picnic brunch în grădina Longview Garden, unul din cele mai frumoase locuri din oraș și principalul punct de atracție al complexului. Doritorii vor putea rezerva kituri de picnic (pătură, coș și accesorii de picnic) și vor putea savura preparate americane de tip finger food  din meniul special „United TASTES of America” (hamburgeri, sandwich-uri, wrap-uri, dar și multe alte preparate delicioase).

Formularul de rezervare la eveniment poate fi gasit AICI!

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

facebook.com/pages/Little-Texas-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: