Little Texas Kids Village

Little Texas Kids VillageLittle Texas Kids Village este un singurul loc de joacă western din Iasi, construit pentru a veni în întâmpinarea familiilor care servesc masa în cadrul complexului Little Texas. Construit sub forma unui sătuc texan autentic, acesta are jocuri si activităti distractive pentru copii cu vârsta între 3 si 12 ani. În sătucul texan Kids Village, cei mici vor descoperi lumea aventuroasă a Vestului Sălbatic, alături de cowboy, indieni, serifi si multe alte personaje western îndrăgite.

Dotări: Cele patru clădiri din satul texan ascund aventuri la tot pasul (saci cu bani, pusti, pistoale, lasouri), iar parcul exterior este dotat cu tobogane, balansoare si alte jocuri interactive. Înarmati cu zâmbete, multă voie bună si curaj, copiii vor descoperi în fiecare din cele patru cladiri (banca si posta, cabinetul doctorului, biroul serifului si închisoarea, băcănia) multe surprize distractive!

Oferte de petreceri: În salonul de petreceri Kids Saloon pot fi organizate zile de nastere, petreceri, aniversări sau serbări tematice cu până la 40 de copii. Decoratiunile si accesoriile petrecerii se pot personaliza în functie de tematica aleasă. Pe lângă petrecerile cu specific western (Cowboy si Indieni), în Kids Saloon pot fi organizate si alte petreceri tematice, precum: Frozen, M&M, Lego, Tom si Jerry, Cars, dar si multe altele.

Program: Luni – Duminică, între orele 07:00 si 22:00. Pentru rezervari on-line CLICK AICI

INFO

Little Texas Kids Village

Adresa: Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0755 55 11 22

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro/restaurant/kids-village

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: