Lipiciosii LIVE @Cafeneaua FiX

lipiciosii-iasi

Live la FIX! Sâmbătă, 8 octombrie, ora 21:00, te Lipești de ei! Pentru prima dată în Iași. Lipicioșii live. O trupă formată din actori. Un band. O bandă.

Un proiect muzical din care fac parte: Andrada Grosu, Claudiu Fălămaș, Dan Țilea aka MATLI, Bogdan Sărătean.

LIPICIOȘII a însemnat inițial un proiect de performance muzical, o combinație de muzică și teatru. La un moment dat, trupa a apărut live și în format de concert, în cluburi și la festivaluri precum: Holzstock, Focus. Experiența unui show Lipicioșii e greu de istorisit.

Boala aceea de când eram mică și am început să aud doar sunete și muzici. Tu vorbeai cu mine, și eu auzeam muzici, armonii. Asta e și cu Lipicioșii” (Dada Love, voce & acordeon)

Cât de multe E-uri am pierdut pe drumul vieții. Și ce frumoasă pare viața mereu. Ce traumă metafizică Lipicioșii ăștia. Dansantă“. (MATLI, bass & voce)

Azi nu vreau să fiu social, nu vreau să fiu politic, nu vreau să fiu angrenat. Nu azi. Azi nu. Azi vreau să fiu cu Lipicioșii. Atât. Să sune. E un fel de bucurie asta. Mare” (Mistrețu Cu Colții Degeaba, cajon & voce)

Păi serile alea în care sunăm ca zeii. Nu e vorba de skill-urile pământului, muzicale zic, e vorba că suntem împreună și reușim să îi luăm pe oameni cu noi. Ce minune” (Piticu Rodriguez)

REZERVARE

Artist support: 15 lei. Rezervări: 0724 92 12 12 sau www.teatrufix.ro/rezerva

INFO

Cafeneaua Fix

Str. Cuza Voda 10, Iasi

Web: www.teatrufix.ro

PE ACEEASI TEMA:

The FUNked Up Night – 93 ’til infinity @Cafeneaua FiX

CrossMedio LIVE @Art Georgies

Zilele Nordului 2017: Concerte rock la curțile boierești, călătorii în Moldova neștiută și mobilizare pentru renovarea școlilor

Luna amara LIVE. Lansare videoclip @Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: