Lipiciosii LIVE @Cafeneaua FiX

lipiciosii-iasi

Live la FIX! Sâmbătă, 8 octombrie, ora 21:00, te Lipești de ei! Pentru prima dată în Iași. Lipicioșii live. O trupă formată din actori. Un band. O bandă.

Un proiect muzical din care fac parte: Andrada Grosu, Claudiu Fălămaș, Dan Țilea aka MATLI, Bogdan Sărătean.

LIPICIOȘII a însemnat inițial un proiect de performance muzical, o combinație de muzică și teatru. La un moment dat, trupa a apărut live și în format de concert, în cluburi și la festivaluri precum: Holzstock, Focus. Experiența unui show Lipicioșii e greu de istorisit.

Boala aceea de când eram mică și am început să aud doar sunete și muzici. Tu vorbeai cu mine, și eu auzeam muzici, armonii. Asta e și cu Lipicioșii” (Dada Love, voce & acordeon)

Cât de multe E-uri am pierdut pe drumul vieții. Și ce frumoasă pare viața mereu. Ce traumă metafizică Lipicioșii ăștia. Dansantă“. (MATLI, bass & voce)

Azi nu vreau să fiu social, nu vreau să fiu politic, nu vreau să fiu angrenat. Nu azi. Azi nu. Azi vreau să fiu cu Lipicioșii. Atât. Să sune. E un fel de bucurie asta. Mare” (Mistrețu Cu Colții Degeaba, cajon & voce)

Păi serile alea în care sunăm ca zeii. Nu e vorba de skill-urile pământului, muzicale zic, e vorba că suntem împreună și reușim să îi luăm pe oameni cu noi. Ce minune” (Piticu Rodriguez)

REZERVARE

Artist support: 15 lei. Rezervări: 0724 92 12 12 sau www.teatrufix.ro/rezerva

INFO

Cafeneaua Fix

Str. Cuza Voda 10, Iasi

Web: www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: