Ligia si Alama au lansat un nou single, “Destul de vara”

Ligia & Alama au lansat un nou single, “Destul de vara”, alaturi de Live Artist si MediaPro Music! Noua piesa, produsa in studiourile Lanoy Production, este perfecta pentru sezonul cald!

Vara se apropie, motiv pentru care ne-am gandit sa trecem de la ‘30 de grade’ la ‘Destul de vara’ cu ajutorul noului nostru single. Am lucrat la acesta piesa cu minunata echipa Lanoy Production, avand in tot acest timp sprijinul managerului nostru, Florin Nedelcu. Am reusit sa producem un sound fresh, catchy, care sa dea startul celor mai tari petreceri de vara. Sunt foarte multumita de rezultat si mi-ar placea sa citesc si parerile voastre pe pagina mea de facebook: Ligia (Official)“, a spus Ligia.

Dupa ce la inceputul anului am lansat ‘Helena’, piesa care a fost pe primele locuri in topurile internationale, acum revenim cu piesa ‘Destul de vara’. Cand mentionez cuvantul ‘vara’, imi imaginez deja drumul spre mare, muzica buna, plaja, distractie, soare, iar cand toate aceste lucruri se intampla cu adevarat, atunci cu singuranta e ‘Destul de vara’”, a precizat Alama, artist cu care Ligia colaboreaza de mai bine de doi ani.

Ligia si Alama s-au facut remarcati si datorita pieselor “Greek lover”, “Ca in Asia” sau “Helena”.

INFO

www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: