Life Discotheque / Raluka, 3 noiembrie

Raluka - Life Discotheque

Life Discotheque va asteapta sambata, 3 noiembrie la o petrecere alaturi de Raluka, una dintre cele mai interesante voci din muzica romaneasca.

DESPRE

Alexandra Raluca Nistor (n. pe 14 noiembrie 1989 in Deva), cunoscuta sub numele de scena Raluka, este o cantareata romanca de muzica dance-house.

Ea a atras atentia presei in primavara anului 2008, cand a castigat Marele Trofeu al Festivalului International de Muzica Usoara „George Grigoriu”.  Fiind absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice „Sigismund Toduta” din Deva, interpreta a obtinut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, sectiunea interpretare.

In toamna aceluiasi an Raluka se inscria la preselectiile emisiunii concurs Megastar; pe parcursul competitiei ea a facut parte din formatia Pepper Girls, alaturi de care si-a incheiat participarea pe locul secund.

Incepand cu primavara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava in vederea producerii unor discuri single.Primele doua cantece promovate: „September” si „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reactii favorabile, atat din partea publicului, cat si a presei.


REZERVARI

Tel: 0729292610

INFO

LIFE DISCOTHEQUE

Program: Joi – sâm:    22:00 – 06:00

Adresa: Str. Sf. Lazar 27

Email: life.iasi@gmail.com

www.facebook.com/LifeDiscoteque

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: