Licitatie de primavara @MERU Iasi

licitatie-primavara-640

Luni, 9 martie 2015, de la ora 19:00, la Galeria Meru Iași / Copou sunteti invitati să participați la o licitație de obiecte de design realizate în cadrul Atelierului 7zile Design de Obiect. Licitația este deschisă public, atât pentru participanți la licitație cât și pentru vizitatori.

Evenimentul are ca scop finalitatea procesului de design și anume, achiziționarea de către utilizator a obiectului creat de autor, acesta din urmă având posibilitatea de a primi cel mai bun feedback legat de creația lui.

Prin această licitație se dorește consultarea, comunicarea și stabilirea de relații cu unui public consumator matur, care este preocupat în achiziții sustenabile și mai ales de susținerea platformelor independente de design responsabil pentru a crea, împreună, o perspectivă agreabilă de viață privată și socială.

Prețurile de la care va porni licitația vor fi strict cele de acoperire a costurilor necesare susținerii Atelierului de Design. Partea de concept, creație și lucru practic în cele 7 zile vor fi lăsate, cu încredere, la aprecierea voastră.

Precizăm că Meru și Clubul Creatorilor se susțin financiar independent, fără fonduri sau sponsorizări, singura și cea mai valabilă confirmare fiind cea din partea comunității.

INSCRIERE

În sprijinul organizării evenimentului, participanții la licitație se pot înscrie anticipat la adresa de mail clubul.creatorilor@yahoo.com. Organizator: Clubul Creatorilor. Gazdă: Meru Iași

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

FB: www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: