Licitația caritabilă Și mIE imi pasă!

Studenţii de la specializarea Informatică Economică, promoția 2017, în colaborare cu Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi (FEAA) din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC), organizează Licitaţia Caritabilă „Şi mIE îmi pasă” care va scrie file din povestea Mihaelei Popovici joi, 25 mai, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul B5 (etaj 2, FEAA).

Evenimentul ”Și mIE îmi pasă!” este desfășurat în fiecare an în memoria și neuitarea profesorului John Brava. Destinul lui a fost să rămână veșnic tânăr și credem că acolo sus scrie cod pentru a-i ajuta pe cei în suferință și le șoptește studenților IE că pot face mult bine aici pe Pământ. De aceea ne aducem și noi contribuția și în acest an și pledăm pentru dreptul la o viață normală al Mihaelei. Mihaela rezistă și supraviețuiește de câțiva ani cu un diagnostic greu de depășit.

Vă invităm să faceți parte din Povestea ei de viață, să o cunoașteți și să o întărim în luptă  pe 25 mai, la ora 18.00 în amfiteatrul B5. Împreună îi putem schimba destinul. Scopul Licitaţiei Şi mIE Îmi Pasă este de a strânge bani pentru ca Mihaela să îşi poată continua tratamentul, un aparat nou de dializă peritoneală este absolut necesar.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate și la intrarea în amfiteatrul B5, etaj 2, FEAA, în ziua evenimentului.
Pentru mai multe informații despre cazul Mihaelei, accesați link-ul următor: goo.gl/5CtbrE

Cont bancar RON : Mihaela POPOVICI; Banca Transilvania S.A.; Sediul Central Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr.8, 400027 Cluj-Napoca; Cod SWIFT: BTRLRO22; RO21BTRLRONCRT0335660601
Cont bancar EURO : Mihaela POPOVICI; ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București; Adresă bancă : Bd. Iancu de Hunedoara nr.48, sector 1, București; SWIFT: INGBROBU; BIC: 606410008; RO12INGB0000999905634358

INFO

Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC)

www.uaic.ro

PE ACEEASI TEMA:

Concurs de tir – eveniment caritabil

„Şi mIE îmi pasă” – Licitaţia Caritabilă

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Atelier de grafică și ilustrare carte „Arta de vacanță”

Strauss Festival Orchestra Vienna la Teatrul National Iasi

Scrie un comentariu: