Liceeni sunt invitati la campionatul “Stiinta in enigme

afis Stiinta in Enigme

Liceenii ieșeni sunt invitați la campionatul „Știința în Enigme, un concurs cu tematică științifică. Acesta va cuprinde 4 etape săptămânale în primele 4 sâmbete ale lunii aprilie 2016 (2, 9, 16, 23), ținute de la ora 14:00, la Camera de Comerț și Industrie aflată pe bvd. Carol I nr. 27. La fiecare etapă se vor juca câte 36 de întrebări de logică, perspicacitate, cultură generală. 

În competiție se pot înscrie echipe de maxim 6 liceeni. Participarea este liberă, singura restricție fiind cerința ca echipele să fie formate din elevii aceluiași liceu. Echipa câștigătoare va beneficia de o excursie la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Fondul de premiere mai cuprinde cărți, enciclopedii și jocuri de societate.

Campionatul „Știința în Enigme” este organizat de Quiz Iași și Asociația „I speak English” și vine în continuarea Campionatului Liceelor din Iași, 2015, unde a câștigat Colegiul Național „Costache Negruzzi” în competiția liceelor și echipa D-Team, de la Colegiul Național Iași la individual.

 

„Știința în Enigme” este un proiect finanțat prin Fondul Științescu sub patronajul Fundației Comunitare Iași. Fondul Științescu este constituit din bani oferiți de Fundația Româno-Americană și de finanțatori locali: Amazon, Centric IT Solutions, eMAG, ENDAVA, Hackerspace, JCI Iași, RomSoft, Scc Services, Sprocket și Xerox.

Quiz Iași este un grup de inițiativă care organizează jocuri de cultură generală pentru ieșeni.

INFO

www.stiintainenigme.ro

www.facebook.com/events

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Once Upon a Time… A Symphonic Fairytale | Amfiteatrul Palas

Lux Æterna și Vocea umană/The Human Voice | Cinema Ateneu

Boss Baby: Afaceri de familie 3D | Cinema Ateneu

România sălbatică | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: