Librarium Palas, o noua librarie-concept in Iasi

Pe 31 mai, la Palas Shopping Mall s-a inaugurat Librarium Palas, o librarie-concept cu o suprafata de 450 mp, situata la parter cu intrare nu numai din interiorul Palas, dar si dinspre pietonala. Este a 5-a locatie din Grupul Librarium, celelalte 4 fiind in Cluj, Timisoara, Bucuresti si Libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16) din Iasi.

Palas Librarium

Am lansat o librarie noua cu un concept atragator, inovator, specific tuturor librariilor din grup, din dorinta de a accentua ideea de deschidere catre public, de adaptare la dorintele si la nevoile lui, asigurandu-ne ca fiecare sa gaseasca atmosfera, produsele si oferta de carte sau produse culturale de care are nevoie.

In perioada 1-15 iunie, libraria va ofera  prima promotie de 2+1, la fiecare doua carti cumparate o primiti gratis pe cea de-a treia.

PROGRAM

Zilnic, de la 10.00 la 22.00.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Librarium Palas, o noua librarie-concept in Iasi”

  1. carmen gheorghe says:

    aici am fost si eu, si noi…in octombrie…cu carti si fani…la Festivalul Primului Roman, Chambery, Franta, Georgiana Sarbu cu Despartiri, Florin Irimia cu Defekt si Carmen Gheorghe cu Tatuaj pe glezna stanga.

    Succes, Librarium!
    Si multumim inca o data Institutului Francez Iasi si lui Dan Daia!

    Sarbatori cu drag!

Scrie un comentariu: