Atelier de creatie pentru copii “Sa crestem zambete sanatoase” / Librarium Palas, 29 septembrie

Sambata, 29 septembrie, ora 18.00, ii asteptam pe copii, insotiti de parinti sau bunici, la Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian), la un nou atelier pentru copii: „Sa crestem zambete sanatoase”.

Grupa de varsta: 7-12 ani

Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, telefonic (0332/730.743), pe e-mail (librariumpalas@librariumgrup.ro) sau direct in librarie.

Un copil sanatos este un copil fericit! Ingrijirea dintilor trebuie sa devina pentru copil un comportament firesc care sa faca parte integranta din viata lui de adult.

Acesta este motivul pentru care atelierul nostru isi propune, intr-un mod cat mai prietenos si distractiv, obisnuirea copiilor cu deprinderile de igiena orala, in acelasi timp incercand sa previna eventualele probleme legate de teama fata de medicul dentist sau de obiceiurile alimentare care pot afecta mentinerea sanatatii orale pe termen lung.

In cadrul atelierului, copiii iau parte la jocuri si discutii interactive, deseneaza, invata tehnicile de periaj corect, asculta povesti despre Zana Maseluta.

Taxa de participare: 5 lei

INFO

Librarium Palas Iasi

Adresa: Str. Palat nr. 7A

Tel: 0332 730743, 0754 096248

librariumpalas@librariumgrup.ro

www.grupullibrarium.ro

www.facebook.com/librarium.palas

 


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: