Libraria Avant-Garde sarbatoreste “Noaptea alba a strazii Lapusneanu“

afis_Avant-Garde - noaptea alba

Sambata, 30 iunie, Libraria Avant-Garde va invita la “Noaptea alba a strazii Lapusneanu“, eveniment ajuns la a IV-a editie. Fiind o strada de traditie, unde se intilneau si se plimbau scriitorii si artistii, libraria va fi deschisa pana tarziu si va avea un program special.

Incepand cu ora 20.30, va asteptam la un moment poetic, alaturi de actorul Dumitru Nastrusnicu, care va recita din Emil Brumaru, Gellu Naum, Marin Sorescu.

Dumitru Nastrusnicu este angajat al Teatrul National «Vasile Alecsandri« din Iasi si a avut roluri importante in piese ale regizorilor Radu Afrim (Dawn-Way – Oameni slabi de inger.Ghid de folosire, Visul unei nopţi de vara), Silviu Purcarete (Uriasii muntilor de Luigi Pirandello), Ion Sapdaru (Inimă de caine dupa Mihail Bulgakov), Mihai Manutiu (Aici, la portile beznei – dupa Hecuba si alte tragedii de Euripide).

De la ora 21.00, va invitam sa vedeti/revedeti alaturi de noi filmul Calauza in regia lui Andrei Tarkovsky.

Calauza este o adaptare a unui roman stiintifico-fantastic, Picnic la margine de drum, al fratilor Strugatki, si foloseste procedeele specifice genului – din nou un fenomen misterios, poate de origine extraterestra, care ar materializa dorintele cele mai intime ale exploratorilor sai pacatosi – pentru a pune intrebari fundamentale despre umanitate, memorie, dorinta si disperare.

Va asteptam sa petrecem astfel, pana tarziu in noapte.

INFO

…pe Strada Lapusneanu, nr.16, la parter

www.librariumgrup.ro/avantgarde/

www.facebook.com/librariaavantgarde.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Libraria Avant-Garde sarbatoreste “Noaptea alba a strazii Lapusneanu“”

  1. iesean says:

    in filmuletul asta, de la minutul 8:00 se vede cum arata exact strada Lapusneanu de la un capat la altul inainte de razboi 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=ojxEnUUOKf4

Scrie un comentariu: