Libery Parade 2012 / Plaja dintre Venus si Saturn, 28 iulie

Cea de-a 12 a editie a evenimentului LIBERTY PARADE, organizat de Radio 21, se va desfasura in data de 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn)! Invitatul special din acest an este celebrul DJ ROGER SANCHEZ, regele house-ului. LIBERTY PARADE este unul dintre cele mai indragite evenimente dance din Romania.

Invitatul special este veteranul Roger Sanchez. La aproape 20 de ani de la debut, Roger Sanchez se poate lauda cu o cariera impresionanta, ce include nu mai putin de 23 de albume si compilatii, 18 single-uri, 28 de remixuri, un premiu Grammy, un label propriu si un show radio cu peste 12 milioane de ascultatori pe editie. DJ-ul cu origini din Republica Dominicana nu este la prima vizita in Romania, el fiind prezent si anul trecut la B’ESTFEST.

liberty parade 2012

Ce inseamna spiritul Liberty Parade? E si mai greu de explicat in cuvinte emotiile pe care le simti din momentul in care Caravana se pune in miscare impinsa de la spate de energia a mii de oameni si pana cand soarele diminetii de duminica incepe sa incalzeasca Arena si nisipul framantat de zeci de mii de talpi in extaz!

Liberty Parade inseamna:

– cel mai mare eveniment dance din Romania
– o traditie de peste 10 ani
– o manifestare a spiritului liber
– dance music timp de peste 12 ore
– o caravana a oamenilor lipsiti de griji si complexe
– costume fistichii
– basi amestecati cu zumzetul motoarelor din caravana
– prieteni, prieteni, prieteni
– frizuri demente si machiaje stridente
– BPM acordat pe bataile inimii tale
– zeci de mii de maini vibrand in Liberty Parade Arena ca un val uman controlat de cei mai tari DJ ai momentului
– o pastila de muzica suficienta pentru a-ti da energie pentru o vara intreaga

INTRAREA ESTE LIBERA IN INCINTA ARENEI SI PERMISA DOAR PERSOANELOR CARE AU IMPLINIT 18 ANI.

LINE-UP

DJ Optick; DJ Andi; Liviu Hodor; Vali BARBULESCU; Adrian Eftimie; Raoul Russu; Vika Jigulina; DJ Allen; DJ Kruger; DJ Dark; Mose N; Shidance; DJ Razz; Green Noise & Pillman; Christian Green; Doi Deejay; Marc Rayen; Paul Damixie

Liberty Parade 2012

LOCURI DE INTILNIRE

Spiritul Liberty Parade traieste si dincolo de plaja si caravana! Ca in fiecare an, orasul sau cartierul din care pleci poate deveni punctul de plecare catre cea mai asteptata zi din an pentru multi ca tine! AICI vei gasi listate punctele de plecare din diferite piete, gari, autogari, parcari, benzinarii samd, locuri stabilite de catre voi pentru a pleca intr-o gasca cat mai mare catre Liberty Parade! Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu pe pagina respectiva cu locul si ora unde vreti sa va intalniti cat mai multi pentru un singur scop: DRUMUL CATRE LIBERTY PARADE!

LOCATIE


View Larger Map

INFO

facebook.com/libertyparade

twitter.com/libertyparade

flickr.com/photos/libertyparade

youtube.com/libertyparadeoficial

mixcloud.com/libertyparade/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: