Lex Hobby Con 2017

Dacă modalitatea ta preferată de a te relaxa sunt jocurile de societate, te invităm să te alături altor pasionați ca și tine, la evenimentul Lex Hobby Con de la Palas, să arunci zarurile, să faci strategii și să îți pui în valoare cunoștințele.

Lex Hobby Con se desfășoară sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie 2017, în piațeta Intersport, de la etajul 1 al Atriumului Palas Mall.  Timp de două zile, cei care își doresc să aprofundeze un anumit joc sau care vor să descopere noi modalități de relaxare vor putea alege dintre numeroase activități captivante sau își pot achiziționa propriile jocuri, la oferte speciale.

Sâmbătă, de la ora 17.00, se va organiza etapa locală pentru Campionatul Național de Pandemic, iar duminică, de la ora 12.30, se vor desfășura calificările pentru Campionatul Național de Catan.

Alte două competiții cu premii se vor desfășura duminică: Regele din Tokyo, de la ora 13.00, și Instanbul, de la ora 16.00. Iar dacă ești fan Star Wars Destiny, te poți alătura unui turneu amical, care se desfășoară sâmbătă, de la ora 13.00.

INSCRIERE

Înscrierile se vor putea realiza la fața locului, pe baza unor taxe de participare. Cei mai buni jucători vor fi premiați și vor merge la campionatele naționale.

INFO

Lex Hobby Store

Sos. Pacurari nr. 1 bl.540 parter, 700536 Iasi, Romania

www.lexshop.ro

www.facebook.com/lexhobbystore

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

World of Instagram | Live Sessions

World of TikTok| | LIVE din studioul F64

A început admiterea pentru anul universitar 2020 – 2021 la TUIASI!

Atelierele D.I.C.E. continuă cu o nouă temă: „ Palatul Culturii din Iași – istorie și arhitectură”

Scrie un comentariu: