Lex Hobby Con 2016

 

lex-hobby-con-2016

Cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate, benzilor desenate, figurinelor, articolelor Pop Culture și cosplay din nord-estul țării are loc în 2016 într-o locație mai mare: Carrefour Era Iași.

Vino si tu pe 22 – 23 octombrie la Lex Hobby Con pentru a participa la două zile de distracție, concursuri și multe jocuri. În 2016 gama de benzi desenate va fi mai mare, cu invitați speciali, artiști autohtoni de bandă desenată și alte surprize.

Vino și joacă alături de ațti pasionați cele mai noi jocuri de societate. Vor exista jocuri în avanpremieră.

Ești o fire competitivă? Avem Calificări pentru Campionatul Național de Coloniștii din Catan cu premii de peste 2000 lei. (detalii în curând) Iți place Magic The Gathering? Organizăm un concurs la standarde europene. (detalii in curand) IT Games Battle? Avem o competiție exclusivă pentru firmele din IT. Faci parte dintr-o firmă și vrei să câștigi faimă și notorietate? IT Games Battle e pentru tine. Detalii la alex@lexgames.ro

Dacă nu era destul, vom avea și Iași Comics Fest în cadrul Lex Hobby Con. Vino să vezi sesiuni de live drawing și să întâlnești artiști români.

iasi-comics-fest

48 de ore, peste 1000 de vizitatori, peste 300 de jocuri, premii totale de peste 15.000 lei, zeci de surprize, sute de cărți de Magic, mii de negocieri aprige la Coloniștii din Catan, zeci de zeii venerați la Tzolk’in Calendarul Maiaș, mii de zaruri aruncate în cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de încercări în speranța de a ajunge la final (fără nimic:) ) la Galaxy Trucker, multe teorii publicate la bluff la Alchimiștii, sute de planete făcute la Micul Prinț, zeci de agenți descoperiți la Nume de Cod, sute de bucăți de bambus mâncate la Takenoko și multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranță va trebui să participi.

INTRARE

Intrarea este liberă la evenimentul mare. Concursurile de Magic și Catan sunt cu taxa. Cu un simplu join la eveniment vei fi ținut la curent cu noutățile care, vă promitem, vor fi surprize plăcute.

INFO

Lex Hobby Store

Sos. Pacurari nr. 1 bl.540 parter, 700536 Iasi, Romania

www.lexshop.ro

www.facebook.com/lexhobbystore

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: