Lex Hobby Con 2015

lex hobby con 2015

Vino si tu pe 31 octombrie si 1 noiembrie 2015 la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor de ele din Nord-Estul tarii. Anul acesta organizatorii va promit multe surprize in materie de benzi desenate, board games, trading card games, figurine colectionabile si multe, multe alte lucruri interesante.

Vino si joaca alaturi de alti pasionati cele mai noi jocuri de societate.

  • Esti o fire competitiva? Vino la Calificari pentru Campionatul National de Colonistii din Catan cu premii de peste 1000 lei. (detalii in curand)
  • Iti place Magic The Gathering? Organizam un concurs la standarde europene. (detalii in curand)
  • IT Games Battle? Avem o competitie exclusiva pentru firmele din IT. Faci parte dintr-o firma si vrei sa castigi faima si notorietate? IT Games Battle e pentru tine. Detalii la alex@lexgames.ro.

48 de ore, peste 1000 de vizitatori, peste 200 de jocuri, premii totale de peste 15.000 lei, zeci de surprize, sute de carti de Magic, mii de negocieri aprige la Colonistii din Catan, zeci de zeii venerati la Tzolk’in Calendarul Maias, mii de zaruri aruncate in cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de incercari in speranta de a ajunge la final (fara nimic:) ) la Galaxy Trucker, multe teorii publicate la bluff la Alchimistii, sute de planete facute la Micul Print si multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranta va trebui sa participi.

INTRARE

Intrarea este libera la evenimentul mare. Concursurile de Magic si Catan sunt cu taxa. Va exista si o varianta de bilete cu diferite beneficii. Cu un simplu join la eveniment vei fi tinut la curent cu noutatile care, va promitem, o sa fie surprize placute. Locatie: Iulius Mall, Iasi.

Fiti pe faza pentru mai multe detalii!

INFO

Lex Hobby Con 2015

www.facebook.com/lexhobbystore

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Premii estivale la Iulius Mall: sejur in Croatia si 2000 de cadouri racoritoare

La Iulius Mall incepe distractia pentru studenti

Lex Hobby Con 2017

Calificari pentru Campionatul National de CATAN

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Happy Halloween @Oxford Pub

Concursul de desene originale inspirate din scrierile lui Ionel Teodoreanu

Plimbare de ”groaza”… pe bicicleta

Bliss Pijama Party

Scrie un comentariu: