Lex Hobby Con 2014

Vino si tu pe 4 si 5 octombrie 2014 la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor de ele din Nord-Estul tarii. Vino si joaca alaturi de alti pasionati cele mai noi jocuri de societate la Lex Hobby Con 2014.

Esti o fire competitiva? Poti participa la  Calificari pentru Campionatul National de Colonistii din Catan cu premii de peste 1000 lei. Iti place Magic The Gathering? Organizam un concurs la standarde europene. Premii de peste 6000 lei si mai adaugam in timp ce ne apropiem de eveniment.

IT Games Battle? Avem o competitie exclusiva pentru firmele din IT. Faci parte dintr-o firma si vrei sa castigi faima si notorietate? IT Games Battle e pentru tine. Detalii la alex@lexgames.ro

24 de ore, peste 700 de vizitatori, peste 200 de jocuri, premii totale de peste 10.000 lei, zeci de surprize, sute de carti de Magic, mii de negocieri aprige la Colonistii din Catan, zeci de zeii venerati la Tzolk’in Calendarul Maias, mii de zaruri aruncate in cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de incercari in speranta de a ajunge la final in Galaxy Trucker si multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranta va trebui sa participi.

Cu un simplu join la eveniment vei fi tinut la curent cu noutatile care, va promitem, o sa fie surprize placute.

Locatie: Iulius Mall, Iasi, zona Carrefour.

INFO

Lex Hobby Store

www.lexshop.ro

www.facebook.com/lexhobbystore

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: