”Let’s Play”: concurs de limba engleza pentru copii, 22-29 martie

Afis lets play 2013

Această primăvară aduce o nouă ediţie a concursului de limba engleză pentru copii – Let’s Play. Sute de copii au confirmat, încă de la primele ediţii, că este un eveniment care contează în mediul educaţional ieşean. Prin urmare, Gradinita cu Program Prelungit nr.4 alături de Colegiul National de Arta “Octav Bancila”, Inspectoratul Scolar Județean (ISJ), Casa Corpului Didactic (CCD) Iaşi şi British Council, organizează pe 22 martie, de la ora 16.00, seminarul Let’s Play.

La acest eveniment sunt aşteptate cadrele didactice, în special profesori de limba engleză, educatori si învățători interesati de noi metode de abordare a opţionalului de limba engleză, dar şi de desfăşurarea concursului Let’s Play. Ajuns la a patra ediţie, acesta are rolul de a încuraja copiii şi de a le recompensa efortul depus în anii de grădiniţă si clasa pregatitoare, oferindu-le motivaţia necesară de a studia limba engleză atât la şcoală, cât şi în timpul liber, ca hobby.

Printre obiectivele principale ale Let’s Play se numără încurajarea eforturilor copiilor, în anii de gradiniţă si în clasele primare din cadrul opţionalului de limba engleză, abilitatea de a comunica la nivel minimal în limba engleză, dar şi îndrumarea profesorilor asupra abilităţilor care trebuie dezvoltate.

Cursul de formare va avea loc pe 22 martie, ora 16.00 la Casa Corpului Didactic iar confirmarea participarii se face la  adresa de e-mail: letsplay_is@yahoo.com

INFO

www.twinklestar.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: