Let’s Do It, Romania: Premii pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor

Vizual competitie cartare

Let’s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari. Premii și evenimente speciale pe bicicletă pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor.

Pe 24 septembrie va avea loc o nouă Zi de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!”. Românii din toate județele sunt invitați să raporteze zone cu deșeuri și să contribuie la Harta Deșeurilor, un instrument unic în România, pe baza căruia voluntarii vor ieși la curățenie.

Cum poți contribui la Harta Deșeurilor:

  • Descarcă gratuit aplicația de mobil “Let`s Do It, Romania!”, disponibilă pentru IPhone și Android, și raportează zone cu deșeuri până pe 5 septembrie. Cei mai harnici cartatori pot câștiga premii în valoare totală de 5.000 euro: 1 aparat foto DSLR, 3 biciclete, 3 smartphone-uri 4G, 3 trotinete electrice, 4 trotinete simple, 5 brățări de fitness, 5 acumulatori solari, 10 bricege multifuncționale, 41 rucsacuri.
  • Participă la evenimentele Let’s Bike It! În perioada 27-28 august si 3-4 septembrie, bicicliștii din București și din țară se strâng pentru a descoperi și a raporta zonele cu deșeuri, cu ajutorul aplicației de mobil “Let`s Do It, Romania!”. Înscrie-te acum alături de echipa ta și poți câștiga premii atractive pentru pasionații de pedalat. În țară, sunt evenimente confirmate în Vrancea (27-28 august), Brăila și Galați (3-4 septembrie), Prahova (3-4 septembrie), Iași (3-4 septembrie), Gorj (3-4 septembrie), Vaslui (27-28 august, 3-4 septembrie).

Toate mormanele cu deșeuri raportate vor fi încărcate online în Harta Deșeurilor, pentru a fi curățate pe 24 septembrie. Înscrierile la acțiunea de curățenie pot fi făcute aici.

Aplicatia LDIR

Date cheie pentru Ziua de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!”:

  • 18 iulie – 30 august – stabilirea echipelor locale de organizare
  • 18 iulie –5 septembrie – cartarea mormanelor de deșeuri prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!” și realizarea Hărții Deșeurilor
  • 1 august – start înscrieri la Ziua de Curățenie Națională pe www.letsdoitromania.ro
  • 5 septembrie – start alocare mormane de pe Harta Deșeurilor prin aplicația “Let`s Do It, Romania!“ și pe www.letsdoitromania.ro

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

INFO

www.letsdoitromania.ro

www.facebook.com/LetsDoItRO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: