Let’s clean the green!


Sambata 31.03.2018, de la ora 10:00, #GreenMarmot va invita la o actiune de ecologizare a orasului, mai exact zona verde a Splai Bahlui, din Podu Ros spre Tudor Vladimirescu si Metalurgie.

Pentru aceasta actiune, au si sprijinul celor de la Salubris Iasi (Managementul Mediului). Startul se da la ora 10:00, din zona Podu Ros.

Ar fi de un real folos orice materiale ajutatoare puteti aduce cu voi – apa, manusi, saci menajeri. Organizatorii va vor informa daca reusesc sa adunae cele necesare din sponsorizari. Oricine poate ajuta in acest sens, este rugat sa ii contacteze sau sa specifice acest lucru in momentul inscrierii.

Cum toti ne dorim sa fim un exemplu si pentru cei mici, sunt asteptati cat mai multi copii, alaturi de parinti.

Actiunea va avea ca tinta principala zona verde, mai putin cea de sub poduri unde cel mai probabil e nevoie de interventia celor de la Salubris, cu echipamente, etc. Cei care pot ajuta cu materiale necesare sau propuneri sunt rugati sa scrieti pe pagina de facebook #GreenMarmot, email: luci_botezatu@yahoo.com sau sa sune la 0740236208.

INSCRIERE

Pentru inscriere, dar si pentru o evidenta a persoanelor prezente, doritorii sunt rugati sa completeze cateva date: docs.google.com

INFO

Green Marmot

www.facebook.com/vivalamarmot

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: