Let’s clean the green 2019 – Ecologizare splai Bahlui

Sambata, 30 martie 2019, incepand cu ora 9:30, se repeta actiunea de anul trecut cand s-au adunat in jur de 80 de oameni mari si mici, voluntari ce-au reusit sa ecologizeze o mare parte a spatiului verde din Iasi. S-au adunat atunci mai mult de 60 de saci mari de gunoi, pe o distanta de 2 km, pe ambele maluri ale apei.

Pentru ca au avut parte de multa energie pozitiva, Green Marmot va invita si in 2019 pentru a repeta isprava. Locul de intalnire este parcul Podu Ros (langa biserica Lipoveneasca) incepand cu ora 9:00, unde vom fi impartite materialele necesare, urmand ca startul actiunii sa fie dat la ora 9:30.

Pentru inscriere, sunteti rugati sa va inregistrati aici:docs.google.com

Cum ne dorim sa fim un exemplu si pentru copii, sunt asteptati in numar cat mai mare. Cei mici trebuie sa fie insotiti de cel putin o persoana adulta. Actiunea va avea ca tinta principala zona verde, ma putin cea de sub poduri unde echipele Salubris vor interveni ulterior.

Oricine se poate alatura si dupa ora 9:30, gasiti organizatoriii in zona verde a splaiului, la fel cum oricine poate pleca in orice moment. Actiunea va fi una dedicata voluntariatului, oamenilor responsabili, carora le pasa de oras si de ce se intampla in jurul lor. Sunt recomandate incaltamintea impermeabila, cu talpa aderenta, sapca/bandana alaturi de multa energie si zambete.

Ce castigi:

1. Buna dispozitie si spirit civic cultivat
2. Un oras frumos si aer curat
3. Ecologizarea si cosmetizarea unei zone importante din oras
4. Vei cunoaste numai oameni frumosi

Din experienta anului precedent, cand a fost si vara si iarna in aceeasi luna, s-a ales si o data de back-up. Aceasta va fi 20 aprilie, data la care se va apela numai in caz de vreme severa (ninsoare, zapada, ger).

INFO

Green Marmot

www.facebook.com/vivalamarmot

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: