Let’s Bike It – cartare pe doua roti

La Iasi se pregateste a doua editia a Let’s Bike It, cartare pe biciclete, pe 6 August 2011. Evenimentul are loc simultan in 11 judete. La Iasi biciclistii sunt asteptati pe 6 august,la ora 9:00, in parcarea Facultatii de Chimie din Tudor Vladimirescu.

Cartarea este o etapa foarte importanta a proiectului Let’s do it, Romania! care pregateste terenul pentru ziua de 24 Septembrie, cand se va face curatenie simultan in toata tara. Concret, cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Dupa 9 editii de succes in apropierea Bucurestiului in 2010, la care au participat 300 voluntari si cate o editie in Brasov, Timisoara si Bacau, Let’s Bike It, proiectul initiat de Geo Atreides si pebiciclete.ro, da startul unei editii maraton sambata, 9 iulie, la care sunt asteptati 400 voluntari din 11 judete plus Bucuresti.

Daca esti un iesean pasionat de mersul pe bicicleta si vrei sa dai o mana de ajutor la realizarea hartii deseurilor pentru cea de-a doua actiune Let’s Do It, Romania! de pe 24 septembrie 2011, este momentul sa te alaturi echipelor Let’s Bike It din toata tara.

Vei ajuta la identificarea deseurilor din afara oraselor, in spirit eco, din peste 60 de zone de cartare (aproximativ 560 km²).

Detalii pe site-ul www.letsbikeit.ro si pe blogul http://blog.letsdoitromania.ro/iasi/

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata. In 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au iesit la curatenie si au aratat ca se poate!

 

Let’s Bike It, Romania!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: