Les Elephants Bizarres @Underground Pub

Trupa Les Elephants Bizarres vor sustine un concert la Iasi, in Underground Pub, pe 15 martie 2014, de la ora 21.00. After Party: Floyd

DESPRE

Trupa cu nume bizar a luat ființă în anul 2007, reunindu-i pe Cătălin Rădoi (Proka) – chitară electrică și voce, Mihai Marin – bass și voce, Ștefan Matei – voce și Claudiu Știrbei – tobe. În primvara lui 2008 li s-a alăturat Nicolae Cazacu (Nae) la synth. În momentul de față, la chitară bass este Hasan Nabulsi, prezent în trupă din primăvara lui 2011. În încercarea de a defini stilul trupei, termenul care se apropie cel mai mult este ”electro-pop-rock”. În presă prestațiile elefanților au trecut succesiv prin disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.

În formula actuală, trupa a debutat în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestațiilor live a crescut continuu, mai ales în cluburile din București. Anul 2009 pare să fi fost însă anul elefantului: ”Les Elephants Bizarres” au cântat în deschiderea mai multor concerte susținute în Capitală de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franța), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ). Tot în 2009, elefanții au tropăit pe scena celui mai important festival din România, cântând pe aceeași scena cu Motorhead și Moby la B’ESTFEST. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel și Underlondon.

Două dintre piesele trupei s-au poziționat foarte bine în topurile radio. ”Hello says the devil” a ajuns pe locul 1 la City Fm, în topul celor mai bune piese românești, iar ”Have No Fear” a ajuns pe 2 în topul internațional la Radio Guerrilla, fiind difuzat în heavy-rotation timp de nouă săptămâni.

În 2010 elefanții au lansat primul lor videoclip pentru noua versiune a piesei Hello! Says The Devil. Piesa a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla unde a stationat timp de 4 saptamani. Aceasta reprezinta primul extras de pe albumul produs de Bogdan Popoiag (DJ UNU’) ce va fi lansat in toamna aceluiasi an.  În vara lui 2013, băieții au lansat single-ul Nu Ma Opri, prima încercare a elefanților de a cânta în limba română, piesă ce va fi inclusă pe noul lor album, programat să se lanseze în primăvara lui 2013.

REZERVARI

Rezervari: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

Les Elephants Bizarres

myspace.com/leselephantsbizarres

facebook.com/leselephantsbizarres

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: