Legendara trupa ”THE ANIMALS” vine la Iasi – 12 mai, Casa de Cultura a Studentilor

Concert The Animals la Iasi

Legendara trupa ”The Animals” va sustine un concert extraordinar la Iasi. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 12  mai, la Casa de Cultura a Studentilor, incepind cu ora 20.00.

UPDATE CONCURS: Cistigatorii invitatiilor sint Andreea Tenu si Razvan Gabriel Moraru.

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood. In anul 1964,  formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Dupa succesul concertului din 2011, la Bucuresti, trupa The Animals revine in Romania pentru a sustine un show memorabil la Iasi . PARTENERI MEDIA: Ziarul de Iasi, IasiFun

Din componenta actuala  fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ). Alaturi de ei, pe scena vor urca: John E. Williamson (Titanic) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe – Wayne Fontana’s Mindbenders).

BILETE

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ) ,online pe eventim.ro si la Casa de Cultura a Studentilor, Iasi. Pretul unui bilet este :

Categoria I (VIP): 75 de lei

Categoria II: 60 de lei

Categoria III: 40 de lei

Accesul publicului  in locatie se realizeaza incepand cu ora 20:00.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: