„Legenda ghiocelului” pusa in scena la Ateneul din Iasi

Piesa de teatru “Legenda Ghiocelului” tratează tema primăverii și a florilor. Povestea este pusă în scenă sambata, 3 martie 2018, ora 12.30 de actorii trupei de Teatru Zum Zum, Andreea Gheoghe și Anca Hutanu, fiind completată minunat de cântecele florilor compuse de Catalin Hutanu.

Scenariul confirmă din nou specificul trupei Zum-Zum, copii fiind surprinși de frumusețea poveștilor educative. Decorul și păpușile , realizate de aceeași echipă, întregesc tabloul de primăvară.

Povestea micuțului ghiocel este spusă de florile de primăvară care se întrec în frumusețe sub minunata căldură a Razei de soare. Călătoria pe pământ a acestei Razei se oprește într-o grădină plină de flori de primăvară. Acolo florile oferă un spectacol muzical, fiecare se mândrește cu parfumul și culoarea sa.

Discuțiile sunt aprinse între flori însă doar un ghiocel plăpând stă trist într- un colț. Raza de soare observă simplitatea și sinceritatea lui și îi dă puterea de a răzbi gerul, să fie prima floare ce iese din zăpadă care se bucură de caldura Soarelui.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: