Lectii despre siguranta si energie pentru ”Scoala altfel”

Peste 3.000 de copii din unităţi de învăţământ situate în zona de activitate a E.ON România vor primi, în perioada 7-11 aprilie, lecţii despre siguranţă şi energie, în cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Voluntarii E.ON România vor prelua în această săptămână rolul de profesori pentru elevi din judeţele Iaşi şi Suceava. Acţiunea face parte din campania de educare şi informare preventivă „RISC. Siguranţa NU e un joc de noroc!“, iniţiată la sfârşitul anului 2013 de către Inspectoratul General pen-tru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România.

Scoala Altfel - Eon

Prin intermediul unor lecţii interactive privind utilizarea corectă a surselor de energie şi  modul de comportament în caz de incendii sau alte situaţii cu potenţial devastator, copii vor  învăţa ce trebuie să facă pentru a evita pericolele şi pentru a avea o copilărie în condiţii de siguranţă:

Prin respectarea unor reguli minime şi prin supravegherea atentă a copiilor de către adulţi, putem avea convingerea că cei mici nu vor avea de suferit în urma unor situaţii neprevăzute.

Scoala Altfel - EonINFO

www.eon-energie-romania.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: