Lectia de balet @Ateneul din Iasi

Simona Petrila, profesor coregraf la Clubul de Balet al Ateneului din Iași, vă invită miercuri, 31 mai 2017, ora 18.00 la Spectacolul „Lecția de Balet”, susținut de talentații săi discipoli.

Baletul, este o formă de practicare a exercițiului fizic cu deosebite valențe educative.Ca activitate individuală și colectivă educă relații de grup , permițând în același timp manifestarea inițiativei,independenței și responsabilității. Copilul învață să respecte disciplina,regulile stabilite și își asumă sarcini.

Baletul înseamnă ritm, armonie, muzică, sănătate, abilitate, forță, echilibru, finețe, eleganță în mișcări, ținută estetică. Stimulează creativitatea, competitivitatea, solicită atenția, voința, mobilizează copilul pentru depășirea anumitor dificultăți printr-o muncă susținută.

,,Dansul,este muzica vizuală; dansatorul este înainte de toate, un corp care exprimă sentimente intuitive profunde, dar care vin din expresia corpului. Corpul, este tot atât de important ca și sufletul și eu cred că dansatorul se exprimă prin corp,dar se exprimă mai profund ,atunci când pune și suflet.,, Coregraf-MAURICE BEJART

Baletul, prin exercițiu, dar și spectacole sau concursuri, permite apariția și menținerea calităților corpului sănătos și frumos, asigurând echilibrul fizic și psihic conform străvechiului dicton ,,Mens sana in corpore sano,,.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 5 lei și pot fi achiziționate direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

”Dupa fapta si rasplata” la Ateneul din Iasi

”Amorul doctor” – Universitatea Națională de Muzică București / FOI 2019

”mickeyMAGInarium” – teatru de magie pentru copii @Ateneul din Iasi

”5 acte de dragoste” o comedie in regia lui Moshe Yassur

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Hypnosis Day – Tickets to Your Unconscious Power

Doi pe-o bancă | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Păcală în vacanță | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Street FOOD Festival 2019

Scrie un comentariu: