LEATHER SHOW ŞI EXPOMINERALIA, DE MÂINE, LA PALAS

Palas Mall-leather-show-2015-fotoPasionaţii de cumpărături sunt invitaţi la Palas, acolo unde îi aşteaptă două târguri: PALAS LEATHER SHOW şi EXPOMINERALIA. Cei veniţi la shopping îşi vor putea completa achiziţiile cu articole din piele naturală sau cu bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase.

 

De vineri până duminică, în perioada 18 – 22 martie 2015, în Atrium se va desfășura prima ediţie a PALAS LEATHER SHOW, expoziția destinată exclusiv articolelor din piele. Cei pasionaţi de tendinţele în modă vor putea alege din nenumărate propuneri dePalas Mall-leather-show-2015-foto confecţii din piele naturală de calitate, un „must have” al acestui sezon: marochinărie, poșete, încălțăminte și accesorii. Realizate de producători şi creatori cu experienţă în pielărit, articolele PALAS LEATHER SHOW vor completa perfect orice garderobă, indiferent de gen, vârstă sau stil vestimentar.

 

În aceeaşi perioadă, la nivelul 1 al Atriumului Palas Mall este găzduit Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPOMINERALIA. Această ediţie este dedicată ametistului, piatra spiritualității şi a succesului în afaceri. Clienţii vor putea achiziţiona podoabe şi decoraţiuni realizate din piatra purpurie, precum cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe. În plus, vor putea admira ametistul în forma sa neprelucrată, organizatorii prezentând publicului, în total, aproximativ 1.000 de kilograme de rocă brută. O altă vedetă a EXPOMINERALIA este un smarald impunător, cu o greutate de peste 3 kg. Un astfel de exponat este foarte rar întâlnit la evenimentele de profil. Toţi cei care vor să admire smaraldul, nestemata preferată de Cleopatra, sunt aşteptaţi la expoziţia de pietre preţioase şi semipreţioase din Palas Mall.

 

EXPOMINERALIA reuneşte o colecţie de peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din minerale aparte. Piesele sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

 

INFO

 www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: