Laurentiu Duta ft Andreea Banica – Shining Heart (AUDIO)

Laurentiu Duta a lansat online o piesa noua. Melodia se intituleaza `Shining Heart` si a fost realizata in colaborare cu Andreea Banica. Versurile piesei `Shining Heart` au fost compuse de Dony.
Laurentiu-Duta-ft-Andreea-Banica-Shining-HeartImpreuna cu Dony, Laurentiu Duta a pus bazele unui nou record label – 1ArtistMusic (1AM). Prin compania pe care au infiintat-o, 1AM, cei doi artisti promoveaza o serie de artisti. De unii ati auzit cu siguranta, iar de altii veti auzi in curand. Printre ei, Alex Mica, AlexUnder Base, Selena, White Trumpet & Antonio, N.R.S., Adena, Ali Kiani si bineinteles Laurentiu si Dony.

La fel ca intotdeauna vocea ta merge direct la suflet! Felicitari pentru piesa si asteptam albumul cu aceleasi emotii ca intotdeauna”, comenteaza o fana despre piesa `Shining Heart`.

Un alt fan al lui Laurentiu Duta nu este atat de incintat de rezultatul colaborarii cu Andreea Banica. ”Aceeasi prostie ca in orice piesa comerciala .. uitati sa mai faceti si “muzica“, a comentat persoana respectiva.

Laurentiu Duta – Shining Heart ft. Andreea Banica

Sursa:bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Transport public gratuit, de Ziua mondială fără mașini, dimineața, la prânz și seara

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

„Comedie cu olteni” pe Pietonalul Stefan cel Mare / ATENEUL IN ORAS

Fabrica de Scurt Metraje, editia de septembrie

Scrie un comentariu: