Laurentiu Duta ft Andreea Banica – Shining Heart (AUDIO)

Laurentiu Duta a lansat online o piesa noua. Melodia se intituleaza `Shining Heart` si a fost realizata in colaborare cu Andreea Banica. Versurile piesei `Shining Heart` au fost compuse de Dony.
Laurentiu-Duta-ft-Andreea-Banica-Shining-HeartImpreuna cu Dony, Laurentiu Duta a pus bazele unui nou record label – 1ArtistMusic (1AM). Prin compania pe care au infiintat-o, 1AM, cei doi artisti promoveaza o serie de artisti. De unii ati auzit cu siguranta, iar de altii veti auzi in curand. Printre ei, Alex Mica, AlexUnder Base, Selena, White Trumpet & Antonio, N.R.S., Adena, Ali Kiani si bineinteles Laurentiu si Dony.

La fel ca intotdeauna vocea ta merge direct la suflet! Felicitari pentru piesa si asteptam albumul cu aceleasi emotii ca intotdeauna”, comenteaza o fana despre piesa `Shining Heart`.

Un alt fan al lui Laurentiu Duta nu este atat de incintat de rezultatul colaborarii cu Andreea Banica. ”Aceeasi prostie ca in orice piesa comerciala .. uitati sa mai faceti si “muzica“, a comentat persoana respectiva.

Laurentiu Duta – Shining Heart ft. Andreea Banica

Sursa:bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: