Laura Cosoi joaca la Iasi in comedia ”Portret la minut”

Vedeta TV originara din Iasi va juca rolul principal in comedia bulevardiera “Portret la minut”, a Teatrului WOW din Bucuresti. Spectacolul se va juca la Teatrul “Luceafarul” pe 28 aprilie, de la ora 19.00.  Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala de pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfint, la pretul de 35 lei.

„Portret la minut” este o comedie bulevardiera despre situatia unui cuplu tinar care trece prin problemele crizei financiare actuale, dar care are mult mai multa bataie de cap cu problemele conjugale pe care sotia, fara voia ei, le-a generat. Cei doi tineri se muta cu chirie intr-o garsoniera, deoarece banca le-a luat apartamentul. In noua locuinta, tinara sotie, Marcela, este asaltata de „dragalaseniile” proprietarului si de cele ale unui vecin tupeist. Sotul, Andrei, nu mai stie la care dintre cei doi sa faca fata. Asta pina cind intra in scena sora Marcelei, care rezolva rapid situatia.

La inceputul anului 2011 am demarat pregatirile pentru piesa de teatru «Portret la minut», in care eu interpretez personajul principal, Marcela. «Portret la minut» reprezinta pentru mine un proiect foarte important. Este prima mea experienta pe o scena de teatru. Am jucat spectacolul atit in Bucuresti, cit si prin tara si s-a bucurat de un real succes“, precizeaza Laura Cosoi. Regia spectacolului este semnata de Ovidiu Ianu si Dragos Mostenescu, fondatori si directori ai Teatrului WOW Bucuresti. Cei doi vor evolua si pe scena, primul interpretind rolul sotului, celalalt intrind in pielea vecinului. Proprietarul va fi intruchipat de actorul Emil Mitrache, in timp ce sora Marcelei va fi actrita Monica Pricopi. Muzica spectacolului este asigurata de Adrian Daminescu.

Protagonista reprezentatiei, Laura Cosoi, este vedeta a trustului Media Pro. Actrita in virsta de 30 de ani este cunoscuta publicului larg pentru rolurile din serialele TV „La bloc”, „Fete cu lipici”, „Cu un pas inainte”, „Aniela” si „Mostenirea”. In 2010, ieseanca Laura Cosoi a fost concurenta a show-ului Pro TV „Dansez pentru tine”, impreuna cu Bogdan Boanta, in prezent coregraf al emisiunii. Talentatul cuplu s-a clasat pe locul al II-lea in finala „Dansez pentru tine” din Mexic. Frumoasa actrita si dansatoare este iubita lui Smiley de peste 4 ani.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: